FPS arttırma yazılımı, GetBoost!

• Konuyu başlatan 312971
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 195
  • Görüntüleme 15.484
Koskoca github linkine girip kaynak kodunu incelemeden zararlı diyen arkadaşların amacı nedir anlayamadım. VT linki de var girip bakın.

Eline sağlık dostum. Elle yaptığımız şeylerin kısayolu diyebiliriz ki piyasadaki birçok yazılım bu yöntemle çalışıyor.

Ya adam aşağıya kaynak kodunu yazmış, hala kaynağı olmayan şeyi indirmem diyorsun.

Kodcu muyum ben? Bilişim falan mı okudum ya da herkesi öyle mi sanıyorsunuz? Kaynak dediğim o mu internette bunun ile alakalı başka kaynak var mı onu soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maymun musun kardeşim kodcu muyum ben bilişim falan mı okudum ya da herkesi öyle mi sanıyorsunuz kaynak dediğim o mu internette bunun ile alakalı başka kaynak var mı onu soruyorum.

İşte o zaman bilmediğin konu hakkında yorum yapmayacaksın.

Maymun musun kardeşim kodcu muyum ben bilişim falan mı okudum ya da herkesi öyle mi sanıyorsun kaynak dediğim o mu internette bunun ile alakalı başka kaynak var mı onu soruyorum
Sakin ol. Bilişim okumamış olabilirsin sorun yok bunda fakat konuyla alakalı bilgisi olanlar sana kaynak kodu olduğunu ve kodda sorun olmadığını belirtiyor. Yine son tercihi sana bırakıyorlar zorlama yok.

İnternette bununla alakalı başka kaynak derken neyi kastediyorsun? Yani projenin birebir kopyasını soruyorsan arkadaş kendi hazırlamış illa hazır aldığı kodlar vardır. Bu tip incelemelerde kaynak koduna bakılır genelde. Muhtemelen kendisi ana uygulamaya herhangi bir şifreleme de yapmamış doğrudan taratabilirsin yani.

Bana başka kaynak gösterin bu program hakkında, bu programı deneyen yararlı olduğunu söyleyen başka yabancı kişi kaynakları gösterin.
Hocam 38 dakika önce açılmış bir konudaki uygulamayı kaç tane yabancının denemesini bekliyorsun?

Bir de şuna dikkat ettim. Sana kimse hakaret etmiyorken sen sürekli "maymun musun aloo" gibi cümleler kullanıyorsun. Yakışmıyor.

Bana başka kaynak gösterin bu program hakkında, bu programı deneyen yararlı olduğunu söyleyen başka yabancı kişi kaynakları gösterin.
Adam programı kendi yapmış sen hala yabancı kaynak diyorsun. Kimse sana indir demiyor, bu kadar basit. Ne uzattın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı