O kadar para vermek mi ve 660W? Çok kaliteli vs olsun dersen Adata XPG bakabilirsin ama gereksiz gibi.
Bu arada onu alacağına aurum al.
Bu arada onu alacağına aurum al.
O kadar para vermek mi ve 660W? Çok kaliteli vs olsun dersen Adata XPG bakabilirsin ama gereksiz gibi.
Aşırı fark yok, ben RM850X alırdım. Daha fazla güç ve sanırsam daha fazla kabloya sahip.
Peki hocam, ben sizi sistem toplama konularıma etiketlemiştim.
3060 Ti ve Ryzen 5600X ile kullanacağım, dolayısıyla fazla kablo çok da işime yaramıyor.
Çok fazla güç değerine de ihtiyacım yok, hatta High Power performance GD 600W bile işimi görür.
Bu durumda %2 iyi bile olsa bunu almak daha mantıklı değil mi?
Onu alacağına birazcık daha ekleyerek taş gibi FSP Aurum PT 1200W alınır. 1700'e dayanmış fiyatı, ülkenin sonunu düşünemiyorum.
Evet, Power Boost önerdim diye yine 10 tane gülücük yedik bugün de çok şükür..
Bu kadar bütçeye gerek yok aslında.Hmm, o zaman tavsiye edeceğin zaman şu link yanında bulunsun:
1000 TL'ye satılan Sama Forza 1200W 80+Platinum
Üzerinde Power Boost yazması sizi korkutmasın, asıl ismi sama Forza, kaliteli bir PSU'dur, bu fiyata alınabilir olduğunu düşünüyorum. 1200W ve 80+Platinum sertifikaya sahip. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-power-boost-bst-atx1200-fiyati,338393379.html Kaynak...www.technopat.net
.
Bence değil.
300 TL daha az verip, 90W daha fazla güç almak daha mantıklı.
Kalite olarak o biraz daha iyidir falan diyoruz ama bunlar en üst seviye güç kaynakları. Sorun çıkarma ihtimalleri neredeyse yok.(Tabii üretim hatası yoksa, veya sorunlu bir ürün gelmediyse)
Bu durumda ucuz olanı tercih etmek daha mantıklı.
Fazla merak başına dert açar hocamHocam haklısınız ama Fractal Design da deneyimlemek isterim, sistem dediğim gibi çok fazla güç tüketmiyor, yani 90W fazlalık çok da işime yaramaz herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.