Fransız Discord sunucularında daha uzun kalma

GhostRider10

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
481
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Discord'u çok kullanan birisiyim ve çok fazla yabancı sunucularda takılıyorum tabii bunların 50'sinden 48'i fransız sunucusu ve ben beni aralarına alsınlar diye çoğunluk Fransızım vs. diyorum. Ancak bir sunucuya çok bağlandım anlayıp banlayacaklar diye çok korkuyorum. İsim sorduklarında da takılmam diye yabancı bir isim söylemiştim. Şimdi nasıl lafı çevirebilirim yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olduğun gibi kabullenmiyorlarsa elbet bir gün patlar numaran, boş yere yorma kendini.
Normal olarak fransız gibi görünerek alıyorlar ama çok troll Türk geliyor o yabancı sunucuya ne olabilir bilemiyorum. Bir kez türkçe biliyorum gibisinden bir şey yazmıştım '' mükemmel! '' demişlerdi bana. Sonra bana çok Türk troll geliyor onlar ile konuşabilirsin demişti moderatör birisi.
 
Davet bağlantısı internette paylaşılmamış, yabancı sunucularda bile Türk baskını oluyor. Defalarca şahit oldum, Türkçe sövüp kaçmayı komik buluyorlar nedense.
Herhangi bir sebepten atılsan bile öğrendiğin İngilizce ya da Fransızca kârdır senin için, öyle bak bir de olaya.
 
Merhaba Discord'u çok kullanan birisiyim ve çok fazla yabancı sunucularda takılıyorum tabii bunların 50'sinden 48'i fransız sunucusu ve ben beni aralarına alsınlar diye çoğunluk fransızım vs. diyorum. Ancak bir sunucuya çok bağlandım anlayıp banlayacaklar diye çok korkuyorum. İsim sorduklarında da takılmam diye yabancı bir isim söylemiştim. Şimdi nasıl lafı çevirebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Yok kanka onlar eğer senin Türk olduğunu anlar ise seni direkt banlar en son Fransa-Türkiye futbol maçında Türkiye gol attığını yalanlamışlar idi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı