LoL sunucularında ırkçılık

Kürtlerin değil teröristlerin öldürüldüğünü idrak edemeyecek kapasitedeki kişiler. Oradaki teröristlerin çoğunun Kürt olmasına yapılacak bir şey yok. Sanki başka milletlerden terörist çıkmıyor.
Asıl ırkçılığı Türk görünce "Welcome kebab" diyerek yapıyorlar. Aslında pek haksız da sayılmaz. Türk insanımız Avrupa Birliği sunucusunda oynayınca Türkçe sövmeye devam ediyor. Ben bile Türk olmamdan utanıyorum böyleleri sayesinde.

Hayatında Orta Doğu topraklarına ayak basmamış insanların zırvalaması normal. Hadi diyelim gerçek olmayan Ermeni soykırımını yaptık diyelim peki onların yaptıkları? Belçikalıların Kongo Katliamı, Fransızların Batı Afrika'yı kan gölüne çevirmesi, İngilizlerin Kızıl Derili soykırımı yapması? Daha saymama gerek yok herhalde. Kendi tarihlerini okumamışlar sonra gelmişler Türkler barbar, evet sonuna kadar barbarız kendileri çok medeni.

Irkçı söylemlere maruz kalmamak adına ben Türklüğümü her yerde gizlemeye çalışıyorum çünkü dünyadaki statüsü yüzünden belirtmeye utanıyorum. Ya gizliyorum ya da kendimi başka millettenmiş gibi gösteriyorum. Siz de öyle yapın. Utandıranlara yazıklar olsun.

4 senedir falan League of Legends oynuyorum. Türkiye'den, EU West sunucusuna geçtiğimde şükür etmiştim. Gerçekten oyuncuların %80'i çok medeni ve çok sakin oyuncular. Türkiye'de oynamak rezillikten başka bir şey değil, EU West'in 30 level altını Türk'ler işgal etmiş durumda. Daha bugün Afrika'da yaşayan bir oyuncuya 6 Türk'ün sövdüğünü, dalga geçtiğini gördüm. Yazık gerçekten halimiz çok yazık.

Irkçı söylemlere maruz kalmamak adına ben Türklüğümü her yerde gizlemeye çalışıyorum çünkü dünyadaki statüsü yüzünden belirtmeye utanıyorum. Ya gizliyorum ya da kendimi başka millettenmiş gibi gösteriyorum. Siz de öyle yapın. Utandıranlara yazıklar olsun.
Aferin bu kafayla devam.

Aferin bu kafayla devam.

Afedersin hangi kafa? Dalga mı geçiyorsun? Burada mağdur olan biziz. Benim yapabileceğim bir şey yok. Gurur duyarmış gibi yapan sahtekarlar, orda burda hava atanlar, ülkenin itibarını yerlebir edenler düşünsün. Sahte medyayla beyni yıkanan 50 IQ'lu o %50'lik kesim düşünsün. Onlar yüzünden tüm dünya bize karşı cephe aldı.

Panolarda açtığın konuda bir arkadaşın da söylediği gibi '' Asıl soru Türk olduğunu nasıl anlıyorlar?''. Genelde milletimiz toxic olduğu için o sunucunun bile içine etmeye çalışıyorlar. Bugün oyunuma gelen katarina 0-15 skorla bitirdi oyunu bilerek rakibe gidip gidip öldü. Bilin bakalım hangi milletin ınsanı :) Ben şahsen oyunuma veya karşıya Türk geldiğinde direk muteliyorum.

Afedersin hangi kafa? Dalga mı geçiyorsun? Burada mağdur olan biziz. Benim yapabileceğim bir şey yok. Gurur duyarmış gibi yapan sahtekarlar, orda burda hava atanlar, ülkenin itibarını yerlebir edenler düşünsün. Sahte medyayla beyni yıkanan 50 IQ'lu o %50'lik kesim düşünsün. Onlar yüzünden tüm dünya bize karşı cephe aldı.
Sana cephe alanlar max. 20 yaşında oyuncu kitlesi? Dalga geçiyorum evet. Mağdur falan olduğum yok ırkçılığa maruz kalmamak için Türkiye sunucusunda oynarım ya da Avrupa sunucularında da chati kapatırım. Ülkenin itibarı ile alakası yok bunların %50'lik muhabbeti de bununla bi' ilgisi yok. Zamanında Avrupa'ya amele ihracat ettik bundan kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı