Fransız yapımı ürünler ve boykot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boykot nedir arkadaş? Ortada bir saygısızlık var ama şirketlerin olayla ne alakası var. Zamanında iPhone parçalayanlar vardı. Onlar geldi aklıma. 😂 😂

Son düzenleme:
Dünyada ki müslümanların yaşadığı tek ülke Türkiye mi ? Başka bir ülkeden destek geldi mi? Boykot yerine yaptırım uygulayın yapabiliyorsanız. Ayrıca uygun fiyatlı işime yarayacak ürünleri varsa neden kullanmayayım? Cebimden neden daha fazla para çıksın? Zaten zar zor kazanıyoruz. Boykot falan hikaye.

Fransızlar, Hz. Muhammede resulullaha küfür ediyor. Bizim geri kafalı arkadaşlarımız yok ben normalde alıyorsam alırım takmam böyle şey diyor. Geri zihniyetliler fransızlar Türk mallarını almıyor ama bizim halkımızın umrunda mı, dinimize hakaret ederler yok ben boykotu takmıyorum ...

Yine malların ülkeye ithal edilmesine izin verip tonlarca parayı kazandırdıktan sonra boykot çağrısı yapılıyor. Buna bir tarafımla zamanında çok güldüğüm için artık gülemiyorum, yıllardır gülmekten yoruldu kendisi. Parasını verip ülkeye sokturduğun bir ürün burada satılmazsa 2 yerden birden zarara giriyorsun:

1- O malı zaten parasını peşin olarak verip alıyorsun, kendi elindeki uluslararası para birimlerinden birini (€) dışarı veriyorsun.

2- Zaten satın alınan üründen dolayı kaybı olan özel sektörler o ürünler satılmadığı için bir kazanç elde edemiyor. İnsanlar paralarını harcamadığı zaman da ekonominin en önemli çarkı olan tüketim çarkı dönmüyor. Haliyle para el değiştirmediği için ekonominin ağzına ediyorsun.

Devlet destekli THY tüm Airbus siparişlerini iptal ederse, bakanlar ve harcama limitleri olmayan aileleri Fransız ürünlerini almazlarsa, Fransa'dan ithalatı durdururlarsa (olacak şey değil bir sürü ilaç geliyor oradan) düşünürüm... Giren çıkan hep vatandaşa oluyor ne hikmetse, önce kendileri yapsınlar dediklerini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı