Free Sync monitör RTX 3050'de G-Sync yaparak kullanılır mı?

Bütçe
2500-3500

barisscann34

Decapat
Daha fazla  
Free Sync Monitörü RTX 3050 de G-Sync yaparak kullanabilir miyim?
Böyle bir olasılık var mıdır?
Bir haber okuduğumda Kart driver güncellemesi yaparak bunun olabileceği söyleniyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Free Sync Monitörü RTX 3050 de G-Sync yaparak kullanabilir miyim?
Böyle bir olasılık var mıdır?
Bir haber okuduğumda Kart driver güncellemesi yaparak bunun olabileceği söyleniyordu.
Böyle bir video buldum büyük hocalarımızın. Umarım sorununu çözer .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DisplayPort kablo ile.
Güncel sürücüler ile alma imkanın var
Ama kesin değil.
Elindeki monitör modelinin açılıp açılmadığı konusunda araştırma yaparsan.
Elindeki model açılıyor cevabını alırsan.
Ekran kartı DisplayPort kablo güncel sürücü ile aktif edebilecek bir sistemin var.

Böyle bir video buldum büyük hocalarımızın. Umarım sorununu çözer .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkür ediyorum.

DisplayPort kablo ile.
Güncel sürücüler ile alma imkanın var
Ama kesin değil.
Elindeki monitör modelinin açılıp açılmadığı konusunda araştırma yaparsan.
Elindeki model açılıyor cevabını alırsan.
Ekran kartı DisplayPort kablo güncel sürücü ile aktif edebilecek bir sistemin var.

Anladım hocam teşekkürler.

Daha almadım ama beğendiğim bazı monitörler hep Free Sync idi, ondan dolayı soruyorum.

FreeSync hemen hemen her monitörde olan bir teknoloji haline geldi. İçerisinde G-Sync bulunmayan bir monitör aldığında açmak için, DP kablosu şart. Sonra NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync ayar menüsü oluyor oradan açıyorsun.

FreeSync hemen hemen her monitörde olan bir teknoloji haline geldi. İçerisinde G-Sync bulunmayan bir monitör aldığında açmak için, DP kablosu şart. Sonra NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync ayar menüsü oluyor oradan açıyorsun.
evet hocam öyle de monitör kabul edicek mi ya da olucak mı ? Onu kesinleştirerek almak istiyorum. Yoksa elimizde kalmasın ürün.

Bunun monitörle alakası yok. GPU üzerinden açıyorsun. Sana özelliği sunan GPU. Ürün elinde kalmaz.

Yukarıda izlediğim videoda öyle diyordu sanki?

Bunun monitörle alakası yok. GPU üzerinden açıyorsun. Sana özelliği sunan GPU. Ürün elinde kalmaz.

Bu nasıl Hocam ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı