Gerçekten şaşırtıcı. Hocam size zahmet birkaç mesaj önce bahsettiğim gibi Rufus'tan MBR'yi seçip Windows 10'u tekrar Flash'a yazabilir misiniz? Bu sayede en azından UEFI'yi aradan çıkarmış oluruz. Bir de BIOS'tan UEFI'yi kapatabilir misiniz? Boot mode olan yerden. Oradaki diğer seçenekler nedir yazın yardımcı olayım.
Gerçekten şaşırtıcı. Hocam size zahmet birkaç mesaj önce bahsettiğim gibi Rufus'tan MBR'yi seçip Windows 10'u tekrar Flash'a yazabilir misiniz? Bu sayede en azından UEFI'yi aradan çıkarmış oluruz. Bir de BIOS'tan UEFI'yi kapatabilir misiniz? Boot mode olan yerden. Oradaki diğer seçenekler nedir yazın yardımcı olayım.
Legacy olarak seçip flashı taktığımda usb'yi seçtim, saniyelik windows simgesi gözüktü. press any key dedi. bir tuşa bastım ve tüm yazılar silindi. ekranda sadece "-" kaldı ve sürekli git-gel yaptı.
Legacy olarak seçip flashı taktığımda USB'yi seçtim, saniyelik Windows simgesi gözüktü. Press any key dedi. Bir tuşa bastım ve tüm yazılar silindi. Ekranda sadece "-" kaldı ve sürekli git-gel yaptı.
İndirdiğiniz ISO'da bir sorun olabilir mi? İlk mesajda belirtmiş olduğum gibi Microsoft'un kendi aracını indirdiğiniz takdirde hiçbir ayar ihtiyacı olmadan USB'ye yazıyor.