Monitör ayarlarında Freesync ayarı mı yok? Benim kullandığım monitörde de öyle ancak Freesync özelliği var.
Yoksa tümden monitör özelliklerinde mi yok?
Bu söylediğinizi tvlerde yapmak mümkün mü input lag yüzüne küçücük monitörlerde oyun oynamak zoruna kalıyoruz. Yoksa tvde her şekilde input lag yer miyiz.Rtss programını kullanabilirsin input lag eklemeden screen Tearing'i farkedilmeyecek kadar aza getirebilirsin FPS'in yine monitörün tazeleme hızınıa eşitlenir ama neredeyse hiç input lag eklemez.
FreeSync önemlidir. Ama 75Hz bir monitör olduğu için fazla hissedeceğini sanmam oyunlarda v Sync aç monitörü ve FPS'i 60'a sabitler bir nevi FreeSync işlevi görür. 120Hz monitörden aşağısında FreeSync fazla önem arz etmez.
bu videodan FreeSync önemini anlayabilirsin.
75 Hz için free-sync teknolojisine ihtiyaç yoktur. (Zira sisteminiz 75 FPS bile alamazsa o halde sorun yaşatabilir belki)Merhabalar, bugün babam eve Samsung'un 75 Hz 1 ms gaming bir monitörünü getirdi. Monitörü incelediğim zaman FreeSync özelleğinin olmadığını gördüm. FreeSync özelliğinin olmamasının bana bir zararı olur mu?
AMD'nin sürücüsüne girince FreeSync desteklenmiyor diye gösteriyor ve monitörün kutusunda da olmadığı gözüküyor.Monitör ayarlarında Freesync ayarı mı yok? Benim kullandığım monitörde de öyle ancak Freesync özelliği var.
Evet oynuyorum.Rekabetçi oyunlar oynuyor musun?
AMD kullandığım için sordum hatta.Eğer ekran kartın AMD değilse Freesyncle bir işin yok zaten. Vysnc desteklemeyen monitor yok gibi bu gün zaten. Öte yandan kullandığın takdirde Freesync'in Vsync'ten ayrıldığı nokta freesync, vsync'e göre daha performanslı olduğunu iddia etmesi.
Ama bende amd ekran kartı var monitor'de freesync çalışmıyor, bu sorun olur mu dersen yine olmaz. Çünkü Vsync her kart için çalışıyor. Hatta bazı oyunlarda vsync, freesynch'ten daha iyi çalıştı bende.
FreeSync önemlidir. Ama 75hz bir monitör olduğu için fazla hissedeceğini sanmam oyunlarda V Sync aç monitörü ve FPS i 60 a sabitler bi nevi FreeSync işlevi görür. 120hz monitörden aşşağısında FreeSync fazla önem arz etmez.
bu videodan FreeSync önemini anlayabilirsin.
Merhabalar, bugün babam eve Samsung'un 75 Hz 1 ms Gaming bir monitörünü getirdi. Monitörü incelediğim zaman FreeSync özelleğinin olmadığını gördüm. FreeSync özelliğinin olmamasının bana bir zararı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.