FSP Hydro G Pro 850W 80 Plus Gold PSU'da kaç tane 8 pinlik giriş var?

SAMA Forza 1200W öneririm.

Doğrudan dediğiniz giriş yok ama içinden dönüştürücü çıkıyordur diye tahmin ediyorum.

Sama Forza 1200W öneririm.

Doğrudan dediğiniz giriş yok ama içinden dönüştürücü çıkıyordur diye tahmin ediyorum.

Doğrudan giriş yok dediğinizi anlayamadım. Yani ben benim attığım ürünü alsam RTX 3080 takabilir miyim?

1 adet 6+2 pin ve 2 adet 6+2 pin kablolarına yer verilmiş. Yeterlilik mevcut.

Girişleri böyle.
PSU.png

Doğrudan giriş yok dediğinizi anlayamadım. Yani ben benim attığım ürünü alsam RTX 3080 takabilir miyim?
Takarsınız hocam. İçinden adaptör çıkıyor.

Yine de benim attığım modeli alsanız keşke. :(

Hem elektrik faturanız daha az gelir hem modüler olduğundan kablo karmaşası olmaz hem 1200W. :(

Arkadaşlar linkini bıraktığım PSU ya 8x3 pin girişi olan 3080 bağlanır mı anlayamadım da? Teşekkürler şimdiden.
Trendyoldan almayın. Ben QP bilişimden aldım daha ucuz.
Trendyol'daki satıcı da QP bilişim zaten. Kendi sitesinde daha ucuz.

Hem elektrik faturanız daha az gelir hem modüler olduğundan kablo karmaşası olmaz hem 1200W. :(

Hocam sizin atığınız PSU biraz fazla büyük duruyor benim kasaya Max 160 takabiliyorum şu an. Büyük duruyor dediğim görünüş olarak yani ama ölçülerini bulamadım.

Bir de 80+Platinum diyor ama verimlilik %80 diyor ben onu çözemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı