FSP Hydro K 600 kablo uçları yok

konrad_k

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, PSU değiştirmeye kalktım fakat beceremedim, son çare sizden yardım istemeyi akıl ettim.
Kasamdaki Power Boost PSU'yu FSP ile değiştirmek istedim fakat FSP Hydro K 600'de gerekli kablo uçlarını bulamadım. 24 pin giriş, ekran kartı ve CPU girişlerini hallettim fakat geri kalan girişleri denk getiremedim. Anakartın altında kalan pinler FSP'nin üzerinde yok. Örneğim elimde tuttuğum küçük pinler FSP'de bulunmamakta. Ne yapmam gerek PSU anakartıma mı uygun değil?

Dosya Ekleri

• 0CBDECBF-4513-462D-84E3-CBCAE8F10ADF.jpeg
    0CBDECBF-4513-462D-84E3-CBCAE8F10ADF.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 5FBB0FE1-6F43-41E3-B331-CABD2D13CBF9.jpeg
    5FBB0FE1-6F43-41E3-B331-CABD2D13CBF9.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 60
  • AD37C267-7FFE-445E-9BD8-9A2A410828EB.jpeg
    AD37C267-7FFE-445E-9BD8-9A2A410828EB.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 49
Anakartın altında kalan pinler güç kaynağının üzerinde yok.
Anakartta altta olan yerlerin çoğu boş kalıyor. Güç kaynağınızdan oraya kablo takmayacaksınız. Arkadaşın dediği gibi elinizde olan ufak kabloları anakartınızın kitapçığından JFP1 kısmında hangi şekilde takıldığını öğrenebilirsiniz.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar gerçekten yardımınız dokundu. Hayat boyu laptop kullandığım için kasa konusunda çok deneyimsizdim. Ben sahiden tüm kablolar sökülüp takılacak sanıyordum meğer birkaç soketten ibaretmiş. Epey çaba sonucu hallettim neyse ki. Tekrar teşekkürler hepinize.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar gerçekten yardımınız dokundu. Hayat boyu laptop kullandığım için kasa konusunda çok deneyimsizdim. Ben sahiden tüm kablolar sökülüp takılacak sanıyordum meğer birkaç soketten ibaretmiş. Epey çaba sonucu hallettim neyse ki. Tekrar teşekkürler hepinize.
İlk sefer sizi zorlayabilir ama ileride tekrar yaptığın zaman zevk alacağından eminim. Ben mesela temizlik ve macun yenilemeyi dört gözle bekliyorum :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı