Hayır değil yapı olarak farklı modeller.Evet. Hydro G modüler. Blok aynıdır herhalde.
Bu bütçede Cooler Master MWE ve Corsair VS (2018) serisi daha mantıklı.
Hayır değil yapı olarak farklı modeller.Evet. Hydro G modüler. Blok aynıdır herhalde.
Kullanmış olduğum yük binice rahatsız edici ses çıkaran Cooler Master ürünü budur. Açıkçası tekrar Cooler Master almak istemiyorum. Ama Corsair hakkında pek bir bilgim yok.Hayır değil yapı olarak farklı modeller.
Bu bütçede Cooler Master MWE ve Corsair VS (2018) serisi daha mantıklı.
FSP Hydro serileri nasıl sizce ?Hocam güç kaynakları markalarına göre değil, modeline göre inceleyeceksin. Corsair marka oldu da noldu, kronik sorunlu olan VS, CX serilerini 3 yıl boyunca sattılar, sonra yenilediler. Hiçbir marka bozulmama garantisi vermez. Ucuz fiyatlı PSU = Giriş seviyesi PSU = Giriş seviyesi bileşenler.
Bildiğiniz patladı mı yani ? Ben Corsair aldım.Hydro 600W 80+ kullaniyordum aldıktan 2 ay sonra oyun oynarken patladı.
Bildiğiniz patladı mı yani? Ben Corsair aldım.
Geçmiş olsun garanti ile iletişime geçtiniz mi sonuç ne oldu? Diğer bileşenler zarar gördü mü ?Anlık oldu zaten sans eseri gördüm kasanın arkasindan bildiğin beyaz kivilcim atti pat dedi ve calisma hayati sona erdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.