Rehber FSR 2 destekli tüm oyunlarda FSR 3 Frame Generation nasıl açılır?

Ben denedim fakat çok fazla gecikme vardı Cyberpunk'ta. Sol üstte 60-70 FPS yazıyordu ama akıcılık 20-30 FPS düzeyindeydi aksiyonlu sahnelerde.
 
FG'yi açınca HUD'da flickering denilen titreme ve kayma problemlerinin oluşması haricinde çok bir problemi yok. Şu an bu mod RTX ekran kartlarında daha iyi çalışıyor.
Ben denedim fakat çok fazla gecikme vardı Cyberpunk'ta. Sol üstte 60-70 FPS yazıyordu ama akıcılık 20-30 FPS düzeyindeydi aksiyonlu sahnelerde.
RX6600 ile Ray Tracing açınca bende bu gecikmeyi hissettim fakat RT'yi kapatıp Ultra'da oynayınca o kadar hissedilmedi.
 
Arkadaşlar çok büyük hevesle 2. kez oynamak için tekrar indirdim oyunu ama FPS artışı hikaye. Görüntü kötüleşiyor her şey titreme başlıyor ve delay o kadar fazla ki GeForce NOW ile oynuyor hissiyatı veriyor. Üreticiler tarafından yazılım yapılmadığı sürece bu sürümü kullanmak anlamsız.
 
Hocam bu dosyaları aynı şekilde Hogwarts Legacy için kullanabilir miyim? Cyberpunkta denedim çalışıyor fps yüksek fakat yine de düşük fpste oynuyormuş gibi hissediyorum.
 
Arkadaşlar Forza Horizon 5 için FSR 3 modu var mı? İnternette bir tane buldum ama oyuna girdikten 10 saniye sonra mod kendini kapatıyor FPS düşüyor ayarlarda frame generation ayarı kayboluyor.
 
Son düzenleme:
FSR3'ün amacı FSR2'ye göre daha çok FPS vermesi mi? FSR 2 ile 90 FPS aldığım bir oyunda bu modu kurmama gerek var mı?
 
Arkadaşlar Frame Generation özelliğinin kullanılabilldiği oyunların listesine bakın, o listedeki oyunların hepsinde teknik olarak çalışıyor ama modun yapımcısının bizzat desteklediği oyunların listesi şu şekilde;
  1. Cyberpunk 2077
  2. Hogwarts legacy
  3. Witchers 3
  4. Star Wars: Jedi Survivor
  5. Remnant 2: The Awakened King
  6. RoboCop: Rogue City
  7. The Callisto Protocol
  8. Dead Space Remake 2023
Bu oyunlarda ekran titremesi vs. yaşanmıyor. Elbette bu çıkmış son sürüm olan LukeFZ 0.8.0 için geçerli. Yapmayı beceremeyen arkadaşların, modun beta sürümünden çıkmasını beklemesini tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı