@MasterKing25 hocam isteseniz de açamazsınız ray reconstruction seçeneğini donanımsal bir özellik o.
CyberPunk'ta halen bu sorun var DLSS Ray Reconstruction seçeneği aktif iken. Witcher 3'te de denedim fakat yine oyun açılmadı malesef. Spider-Man'de deniyeceğim umarım onda sorunsuz olur.
Eki Görüntüle 2062042
RTX 3060'ı varsa neden açamasın?@MasterKing25 hocam isteseniz de açamazsınız ray reconstruction seçeneğini donanımsal bir özellik o.
Aslında lazım olmaması gerekiyor fakat Alan Wake 2'de kullanmak zorunda kaldım.@Geralt Victarious edemedim daha. Bu sürümde de cyberfsr yüklemek lazım mı?
Bir destek gelirse FSR 2 veya DLSS üzerinden olur RDR 2'de. FSR 2'yi açtığınızda FSR 3 FG açılır. DLSS üzerinden de olabilir. Fakat umudunuzu kırmak istemem ama RDR 2 mod geliştiricilerinin pek umrunda değil gibi. Ama bir sürüm çıkıyor bakıyorsunuz başka bir oyunda da çalışmaya başlamış.RDR2 için hala bekliyoruz..
Hadi FSR Chan üzme bizi...
Şaka maka RDR2nin kendisinde FG yok nasıl FG açacaz çok merak ediyorum.
bize tam olarak lazım olan şey AFMF benzeri bir ReShade modu.Bir destek gelirse FSR 2 veya DLSS üzerinden olur RDR 2'de. FSR 2'yi açtığınızda FSR 3 FG açılır. DLSS üzerinden de olabilir. Fakat umudunuzu kırmak istemem ama RDR 2 mod geliştiricilerinin pek umrunda değil gibi. Ama bir sürüm çıkıyor bakıyorsunuz başka bir oyunda da çalışmaya başlamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.