FSR 3 modları çoğalıyor!

CyberPunk'ta halen bu sorun var DLSS Ray Reconstruction seçeneği aktif iken. Witcher 3'te de denedim fakat yine oyun açılmadı malesef. Spider-Man'de deniyeceğim umarım onda sorunsuz olur.

Eki Görüntüle 2062042
Ekran görüntüsü 2023-12-23 111118.png

Burada Ray Reconstruction'un çalışmadığı yazılmış.

Cyberpunkta test ettim bende cyberfsr ve d3d12 sildim ve direkt attım çalıştı . Normalde 0.6.0 sürümü bende çalışmıyordu ve 0.7.0 sürümünü kurmuştum. Ondada oyunda takılmalar yaşıyordum. Şuanlık bir problem yok gibi. NVIDIA DLLA + Frame Generation açık. Faydasını gördüm diyebilirim. Işın izleme hala çalışmıyor bilginize. Ekran kartım rx6700xt.

RDR2 için hala bekliyoruz..
Hadi FSR Chan üzme bizi...

Şaka maka RDR2nin kendisinde FG yok nasıl FG açacaz çok merak ediyorum.
Bir destek gelirse FSR 2 veya DLSS üzerinden olur RDR 2'de. FSR 2'yi açtığınızda FSR 3 FG açılır. DLSS üzerinden de olabilir. Fakat umudunuzu kırmak istemem ama RDR 2 mod geliştiricilerinin pek umrunda değil gibi. Ama bir sürüm çıkıyor bakıyorsunuz başka bir oyunda da çalışmaya başlamış.

@Geralt Victarious @Spyhis

RTX 3060 var bende var evet ama FSR3'ü deneme amaçlı kullanmak istedim. Spider-Man'de açıldı sorunsuz aşağıdaki gibi FPS durumları merak eden varsa bakabilir:
Marvel's Spider-Man Remastered Screenshot .jpg

Bir destek gelirse FSR 2 veya DLSS üzerinden olur RDR 2'de. FSR 2'yi açtığınızda FSR 3 FG açılır. DLSS üzerinden de olabilir. Fakat umudunuzu kırmak istemem ama RDR 2 mod geliştiricilerinin pek umrunda değil gibi. Ama bir sürüm çıkıyor bakıyorsunuz başka bir oyunda da çalışmaya başlamış.
bize tam olarak lazım olan şey AFMF benzeri bir ReShade modu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı