FTTH altyapı 100 Mbps normal mi?

Makaleler
9
Daha fazla  
Screenshot_20201208_133432.jpg

FTTH altyapıda olup kablosuz üzerinden Speedtest yapan değerli hocalarım. Benim 100 Mbps değerlerim anormal mi? Hiçbir zaman 92'nin üstünü görmüyorum. Hep 70 - 90 arası oluyor. Normalde 72 falan alırdım da şimdi şansa 88 verdi. Benim değerlerim 100 Mbps için anormal mi?

Eki Görüntüle 770119

FTTH altyapıda olup kablosuz üzerinden Speedtest yapan değerli hocalarım. Benim 100 Mbps değerlerim anormal mi? Hiçbir zaman 92'nin üstünü görmüyorum. Hep 70 - 90 arası oluyor. Normalde 72 falan alırdım da şimdi şansa 88 verdi. Benim değerlerim 100 Mbps için anormal mi?

100 Mbps anlaşma yaptıysanız bu değerler pek normal değil kablolu bağlantı ile deneyin tekrar yazın.

Eki Görüntüle 770119

Eğer Wi-Fi adaptör kullanıyorsan veya telefondan kullanıyorsan normal.

Eki Görüntüle 770119

Upload çok iyi, hangi firmayı kullanıyorsunuz.

Eki Görüntüle 770119

44 upload yenilebiliyor mu? :) Superonline mı kullanıyorsunuz?

Upload çok iyi, hangi firmayı kullanıyorsunuz.
Comnet DataCenter'in internetini kullanıyorum hocam. Comnet Evde internet yazın Google'a. Oradan bakabilirsiniz. Ama benim Upload'ımın fazla olmasının sebebi Türk Telekom'un Upload'ımı kilitlememesi :)
44 upload yenilebiliyor mu? :) Superonline mı kullanıyorsunuz?
Comnet hocam ama Upload'ımın yüksek olmasının sebebi Türk Telekom'un Upload'ı kilitlememesi :)
Eğer kablosuz bağlanıyorsanız normal. Kablolu bağlanıyorsanız pek iyi değil.
Hocam az önce tekrar test yaptım. Kablosuz'da 30 Mbps aldım. Bence tamamen anormal. Kablo elimde yok ancak Router'im çok iyi bu kadar da düşük vermez. Sorun tamamen internet sağlayıcısında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı