FTTH vs VAE

@fushigurotoji Şöyleki türknetten netspeed'e geçmiştim zaten. Türknette başlamıştı paket kayıpları vs. Netspeed'te devam etti fakat 3 ay sonunda işte daha yeni netspeed biraz daha iyileştirme yaptı fena değildi. Şimdi türknete geçsem yine aynı mevzu olurmu diyede çekiniyorum.

@fushigurotoji Türknet kullanırken bu sorunlardan dolayı eve ekip geldi. Adam diyor böyle kullanıcaksın ping'e paket kaybına yapacak bişey yok. google.com'a giriyomu giriyo :D. Dediğim gibi netspeed müdahale ettiğini söyledikten sonra biraz düzelmeler oldu. o zaman biraz daha bekleyeyim ben hocam

Gelen ekip zaten Telekom'un ekibi oluyor. Kendi altyapıları olduğu için onlar ilgileniyor, gelip bağlantıyı da onlar kuruyor. Kendi aboneliklerini kullanmadığın zamanlarda öyle abuk subuk konuşabiliyorlar işte bir de çok ilgilenmiyorlar.

Turk.net altyapı sorguluyorum max 100 mbps diyor. abidik gubidik firmalardan sorguluyorum ki bana göre daha iyiler sorgu kısmında bbk kodu ile sorgulanıyor çünkü doldurma işi yok. 500mbps 1Gbps hız alabilirsin diyor. Neden Turk.net 100mbps anlaşma yapmış anlamak mümkün değil. Telekomdan 1gbps istesek aylık modem vs 1000 lira.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı