Full body antrenman programı önerisi

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar spora başlamayı düşünüyorum birkaç arkadaşla konuştum ilk 2 ay full body antrenmanlarla başlamam gerektiğini söylediler. Full body için gerçekten gelişebileceğim ve işe yarayan program önerisi olan var mı? Her gün mü antrenman yapmalıyım yoksa bir gün antrenman bir gün mola şeklinde mi ilerlemeliyim. Son olarak boy kilo bilgilerimi aşağı yazıyorum gelişimi ne zaman yavaş yavaş görmeye başlarım. İlk aylarda gelişimi hızlandırıp motivasyonumu arttıracak takviye tavsiyeniz varsa onları da duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Boy: 1.75
Kilo: 75 (bel çevresi vs hafif yağlı bir vücuda sahibim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anatoly'nin internet sitesinden Viking-Hercules stili vücut geliştirme ve beslenme programı alabilirsin. Antrenmanları epey verimli çok kısa sürede etkisi görülüyor.

Tüm programlar için aynısını mı tavsiye ediyor bilmiyorum ancak kendisi ve Viking-Hercules stili için anlattığı kadarıyla, haftada 3 gün 1.5 saatlik antrenmandan bahsediyordu. Ancak net bilgi için kaynağa gitmek daha doğru olur ben hatırladığım kadarı ile bahsettim.

Anatoly'nin internet sitesinden Viking-Hercules stili vücut geliştirme ve beslenme programı alabilirsin. Antrenmanları epey verimli çok kısa sürede etkisi görülüyor.

Tüm programlar için aynısını mı tavsiye ediyor bilmiyorum ancak kendisi ve Viking-Hercules stili için anlattığı kadarıyla, haftada 3 gün 1.5 saatlik antrenmandan bahsediyordu. Ancak net bilgi için kaynağa gitmek daha doğru olur ben hatırladığım kadarı ile bahsettim.
Tüm vücut muydu? Link atabilir misiniz bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı