Fullbody program önerisi

Dr. Who

Hectopat
Bugün tekrardan bir salona yazıldım yarın başlıyorum. Gitmeye ilk haftalarda Full body yapılıyor sanırım bu yüzden sizden bir iyi bir program istiyorum. Amacım kilo vermek özellikle kilom 103 civarı boyum da 1.86
Bir de nasıl düzenli yemek yiyebilirim? Bizim evde ne yapılırsa yenildiği için ama genellikle karbonhidrat ağırlıklı yemekler yapılıyor o yüzden de buradan da bir tavsiyenizi bekliyorum.

İnternette ki sanırım en iyi acemi programı. https://outalpha.com/the-out-alpha-novice-program/

Push-Pull-Leg tarzı splitler muhtemelen vakit kaybıdır, gerçekten ileri seviye değilseniz, gerçekten yorgunluğu yönetmekte zorlanmıyorsanız, tek bir bölge için tek bir gün ayırmanın mantığı sıfır. Bu tarz derin splitlere ihtiyacı olan kişiler sizler değilsiniz. PPL'nin üstün hiçbir tarafı yok, bilimsel verilerde bunu destekliyor zaten. Bu split neden bu kadar popüler oldu anlamak mümkün değil.

Niçin PPL istemiyorsun?
Hocam nasıl yani.

İnternette ki sanırım en iyi acemi programı. https://outalpha.com/the-out-alpha-novice-program/

Push-pull-leg tarzı splitler muhtemelen vakit kaybıdır, gerçekten ileri seviye değilseniz, gerçekten yorgunluğu yönetmekte zorlanmıyorsanız, tek bir bölge için tek bir gün ayırmanın mantığı sıfır. Bu tarz derin splitlere ihtiyacı olan kişiler sizler değilsiniz. PPL'nin üstün hiçbir tarafı yok, bilimsel verilerde bunu destekliyor zaten. Bu split neden bu kadar popüler oldu anlamak mümkün değil.
Verdiğiniz linkte yazılar İngilizce olduğu için çeviri ile ve fotoğraf eksikliği ile anlayamadım hocam.

Hocam Full body programların mantığı büyük kas gruplarından başlayıp küçüklere doğru gitmek. Büyük kas gruplarını 2 veya 3 hareket ile küçük kas gruplarını da 1 veya 2 hareket ile bitirin. Kardiyoyu dahil etmezsek antrenman 1 1.5 saati mümkünse geçmemeli ev yemekleri konusunda ya kendiniz için ayrı öğün ayarlayacaksınız ya da kardiyo süresini uzatacaksınız ağırlık çalışırken porsiyonu fazla küçültmek mantıklı olmaz.

Verdiğiniz linkte yazılar İngilizce olduğu için çeviri ile ve fotoğraf eksikliği ile anlayamadım hocam.
Neyini anlamadınız? Fotoğrafa lüzum yok ki? Google çeviri yetiyor olmalı, çok garip her neyse.
Zaten egzersizler, set ve tekrar sayıları orada yazıyor. Orada yazan egzersizleri youtube'a yazsan neye benzediğini görürsün, oldukça basit değil mi? Verdiğim link'te soru cevap kısmı mevcut ve google çeviri gayet güzel çeviriyor.

Hiçbir şey anlamamış olman garip, zaten basit. Sana tam olarak neresi karmaşık geldi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı