Ümit Rahim
Kilopat
Sizce güvenli mi değilse neden değil? Photoshop CS6 indirmeyi düşünüyorum fakat bazıları virüs olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım.
Hiçbir orijinal sitesinden indirilmemiş yazılım mutlaka virüs taşır. Virüsüz olan bir korsan program asla ve asla yoktur.Sizce güvenli mi değilse neden değil? Photoshop CS6 indirmeyi düşünüyorum fakat bazıları virüs olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım.
Doğru indirme butonuna basarsanız eğer site güvenilirdir. İndirdiğiniz içeriklerde crack yazılımları bulunur. Antivirüs programınız doğrudan siler. Zaten o sitenin genel amacı crack. Ha siz bana yazılım lazım crack değil diyorsanız evet kesinlikle güvenilir.Sizce güvenli mi değilse neden değil? Photoshop CS6 indirmeyi düşünüyorum fakat bazıları virüs olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım.
Vardır.Hiçbir orijinal sitesinden indirilmemiş yazılım mutlaka virüs taşır. Virüsüz olan bir korsan program asla ve asla yoktur.
Antivürs programları 100 liralardan başlıyor o parayı vermek yerine neden orijinal yazılımı almasın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.