Futbolu dengesiz oynamak

SeeAndLive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün arkadaşlarıma sorduğum da futbol oynarken çalım atacağım zamanlar artık kendi kendime çalım attığımı ve çalım atarken elim kolum ayrı oynuyormuş iki olayı da maç sırasında fark etmiyorum. Eskiden böyle sorunum yoktu fişek gibiydim kanatta. Böyle olmasının sebebi nedir? Nasil düzelir.

Bir sahaya gidin ve tam karşınıza bir şey dikin. Mümkünse sopa tarzı bir şey olursa daha iyi olur. Ona çalım yapmayı deneyin fakat kafanızda kendinize estetik ve güzel bir çalım ayarlayın. Bunu sorun düzelene kadar yapın. Unutmayın; Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Uzun zamandır oynamıyorsanız belki bundan kaynaklı olabilir. Kondisyon ve hızınızın düşmesi de etkiler, yaşınız da 16-17 altındaysa normal olduğunu düşünüyorum. Vücut ağırlığının vs. değişmesi çok etkileyebiliyor.

Gayet normal olduğunu düşünüyorum o halde. Düzenli gidiyorsanız yaklaşık 4-5 maç sonra kendinizi bulmaya başlarsınız.
Yaklaşık 1 buçuk yıl önce futbolu bıraktım hiç bir yerde oynamıyorum sonra bu zaman geldi ama lgs var futbola yeniden gidemiyorum ondan dolayı okul takımına başladım daha kötüye gitmesin diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı