FX 6100 ve GTX 750 Ti LOL Kasma Sorunu

büyükrüzgar

Kilopat
Sistem özellikleri aşağıda belirtildiği gibidir;
  • 12 GB DDR3 RAM
  • AMD FX 6100 Six Core Processor 3.3 GHz
  • Asus Nvidia GTX 750 Ti
  • 850 GB SATA Harddisk
  • Windows 7 işletim sistemi
Güç ve Performans ayarlarını da maksimum performans yaptım. Ancak GeForce Experience, LoL'ü en yüksek ayarlarda oynamamı tavsiye ederken en düşükte bile FPS drop + team fight'da 60 FPS altı görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Kesinlikle W10'un biraz daha beklemelisiniz. Şu anlık 8.1 yüklemektense 7 tercih edebilirsiniz. Herkes güncel diye Windows10 kurun diyebilir fakat bir çok sorunu da beraberinde getirecektir. En azından yeni upgrade yapması için zaman tanıyın. Bi 5-6 ay geçsin o zaman Win10 kurulabilir bir hale gelecektir.

Şu an Win10 yeni yeni çıktığı için her ne kadar testleri yapılış olsa da tam oturmamıştır.
Soruna çözüm olarak oyun içerisinden oyuna girmeden sağ üstten ayarlardan Tasarruf Modunu açınız.

Herkesi beklettiğim için özür dilerim. Tekrar Windows 7 ye geçiş yaptım. Ama Ultimate sürümü ile.

Asıl konuya gelecek olursak;

Birkaç denli drop'lar düzeldi.
Ama hala CS:GO'da en yüksek ayarlarda drop almaya devam ediyorum. Yani bu işin işletim sistemi ile alakası olmadığını öğrendim.

Şimdide LOL'ü yüklüyorum. Eğer ondada drop olursa, size bildiririm.

Ama işin en garip yanı, CS:GO'da en yüksek ayarlarda da aynı fps'i alıyorum en düşük ayarlarda da?. Bunun sebebi nedir sizce?.

Kesinlikle W10'un biraz daha beklemelisiniz. Şu anlık 8.1 yüklemektense 7 tercih edebilirsiniz. Herkes güncel diye Windows10 kurun diyebilir fakat bir çok sorunu da beraberinde getirecektir. En azından yeni upgrade yapması için zaman tanıyın. Bi 5-6 ay geçsin o zaman Win10 kurulabilir bir hale gelecektir.

Şu an Win10 yeni yeni çıktığı için her ne kadar testleri yapılış olsa da tam oturmamıştır.
Soruna çözüm olarak oyun içerisinden oyuna girmeden sağ üstten ayarlardan Tasarruf Modunu açınız.

Tasarruf mod'unda ise osu! da ms artışı meydana geliyor. Buda yuvarlaklara uzanmamı zorlaştırıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı