FX 8150 Isı değerleri

Stabil çalışmasıyla alakalı bir durum değil. Ben düz modelini kullanıyorum ve 4,4'e kadar hiçbir ısınma veya stabilite sorunu olmadan çıkabiliyorum.
ASUS bana çok büyük babalık yaptı zamanında eğer anakartında bir problem varsa bakacaklardır çaresine, bakamazlarsa yenisini verirler.

Emin ol :D Bir problemi varsa bile düzeltip verirler. Düzeltememeleri için kola dökmen lazım.
Ben işlemciden kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum nedense.

Stabil çalışmasıyla alakalı bir durum değil. Ben düz modelini kullanıyorum ve 4,4'e kadar hiçbir ısınma veya stabilite sorunu olmadan çıkabiliyorum.
ASUS bana çok büyük babalık yaptı zamanında eğer anakartında bir problem varsa bakacaklardır çaresine, bakamazlarsa yenisini verirler.

Emin ol :D Bir problemi varsa bile düzeltip verirler. Düzeltememeleri için kola dökmen lazım.
Ben işlemciden kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum nedense.
Son videoalarında Recep Baltaş ve Ali Güngör %3'lük bir istatistikten bahsetmişlerdi. Belki öyle bir durumdur. :)

Ve mutlu son. İşlemci ve anakart bugün kargoya veriliyor. Şansım varsa cumartesi yoksa pazartesi elimde olur. AMD işlemciyi değiştirmiş. :D Sorun işlemcideymiş. Yorum yapan uğraşan herkese teşekkür ederim. Isı testleri ile yeni durumları paylaşırım sizlerle.

63 dereceyi gördü...

Ya bana kalırsa Venom Vodoo ile o sıcaklık değerlerine ulaşması, işlemcinin hala anormal olduğunu belirtir.
Yani ben 4,4 GHZ voltajlı çıktığım halde 1 saat boyunca 56 dereceyi geçmiyorsa o işlemciyi o kadar da iyi tamir edememişler demektir.

Tekrar yaptım test :

qiLGbfv.jpg

OC işlemi uygulamadan kullanacaksın artık, yapacak pek bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı