FX 8320 sistem kilitlenme sorunu

kimbugkhan

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
  • AMD FX-8320
  • M5A97 LE R2.0
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
  • SANDISK ULTRA II SSD 120 GB
  • WD 3.5" 1TB
  • GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz
  • Zalman ZM700-LX 700W 120mm Fanlı 80+ Power Supply
  • Microsoft Windows 10 (10.0) Professional 64-bit

Sistem parçalarım bunlardır. HD Tune Pro ile SSD ve HDD sağlık testi uyguladım sonuçları düzgün çıktı. Bütün kutular yeşildi. Memtest ile RAM testi yaptım aynı şekilde 0 hata çıktı. Benchmark testi de yaptım aşağıdaki şekilde tertemiz çıkıyor. PSU yetersiz kalıyor dedi 1 kişi. Biraz araştırma yaptım genelde Asus anakartlarda bu tarz sorunlar oluyormuş. Sorun tam olarak nedir?

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ali Güngör konuya bekliyorum

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek bir insan? Kimse yanıt atmıyor. Anakart sorunluysa gidip msi 970 gaming almayı düşünüyorum

Bilen yok mu acaba?

Son düzenleme:
1- Yetersiz RAM belleği.
2- İşlemcinin aşırı ısınması.
3- İşlemci soğutucusunun tam temas etmemesi (doğru takılmaması.)
3-Programlardan kaynaklanan sorunlar.
4-Güncelleme yapılmaması (İşletim sistemi,anakart ,ekran kartı vb.)
5-Düzgün çalışmayan sürücü sorunları.
6- Virüsler.

Sıvı soğutma takılı hiç ellemedim takıldığından beri boştayken 20 yük altındayken en fazla 60-65 derece oluyor. Temiz kurulum yaptım win 10 uefi kurulum. Şu an msi 970 anakart aldım kenarda duruyor. Sorun anakart gibi duruyor dediler bana. Anakartı değiştireyim mi başka çözüm önerin var mı?
Aida 64 raporum report
Anakartı değiştirdim fakat 1 kez daha kitlenme gerçekleşti sistem 4 senelik hdd bozulmuş olma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…