FX 8320 ve RX 570 Sistem Battlefield 5 Benchmark Test

70 derece gayet doğal bir sıcaklık, sorun yok.

80'de bile sorun yaratmaz ama en sağlıklısı 79 derece ve aşağısı. Yani O.C'lu işlemci için gayet normal.

Hocam Afterburner'ın yazı tipine değiştirirsen daha güzel görünür. Bendede FX 8350 var acaba RX 570 taksam mı diye düşünmüyor değilim yada NAVI RX 3060 takmayı düşünüyorum.

Hocam Afterburner'ın yazı tipine değiştirirsen daha güzel görünür. Bendede FX 8350 var acaba RX 570 taksam mı diye düşünmüyor değilim yada NAVI RX 3060 takmayı düşünüyorum.
Tavsiyen için teşekkürler, FX serisi işlemciler biraz nazlı oluyor. Anakartını ve belleklerini sevmesi gerekiyor. Üstelik O.C yapmadan bazı oyunlarda sorun çıkarabiliyor ama bence O.C potansiyeli en iyi ve en kolay işlemcilerden. Benim gibi 200 TL'lik soğutucu ile 3.5'den 4.8 GHz'e çıkarabilirsin. Yani
kısaca sitemine güveniyorsan satın almanda sakınca yok.

Şu işlemcileri sadece oyun performansına bakarak alanları aklım almıyor. Tek çekirdek performansında intel işlemcilere göre kötü olsa da çoklu çekirdekte hala güçlü bir işlemci FX serisi işlemciler. Her ne kadar eski olsalar da artık gayet pek çok ekran kartını ve oyunu kaldıracak güçteler. GTX 1060 hatta 1070'le bile "tek çekirdeğe yüklenmeyen oyunlarda" gayet iyi bir performansla kullanılabilitesi var. Hele ki sistemde SSD ve en az 2133mhz ram de varsa iyi sonuçlar gayet alınır.

FX 8320 için AMD resmi sitesinde System Memory Specification 1866MHz olarak gözüküyor.

Aynı işlemci ve ekran kartı bende de var. Asıl sormak istediğim işlemciyi nasıl 4.8 yaptınız? Anakartım: GA-970A-DS3P ama.

Arkadaşlar uzun süre sonra zamanım oldu ve yeni benchmark videosu çektim.
İzlemek isteyenler için Forza Horizon 4 ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…