FX 8350, GTX 1050 Ti Sistem Yeniden Başlatma ve O.C. Yapılamama Sorunları

Delta34

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2018
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, sitemde kendini resetlemeler, overclock yapamama ve kasmaması gereken yerde kasmalar var. Tek tek tüm parçalarını degistirdim bilgisayarın. Ekran kartı GTX 1050 Ti MSI 4 GB, anakart Gigabyte A970 DS3P. Tüm bunlar değişti. Değişmeyen parçalar FX 8 core 8350, Calibre 600W PSU, Toshiba 1 TB HDD, Gskill CL9 1333 MHz 8 GB RAM.

Dostlar,
HDD'de sorun yok kontrol ettim.
PC'nin kendini durup dururken resetlemesi, zorlanınca yine aynı resetleme probleminin devam etmesi, anlık donmalar aklıma güç kaynaginda sorun olabilecegini getiriyor ama yine de fikirlerinizi almak istedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu yasayan herkese bunu tavsiyr etmeyi dusunuyorum duzelmese bile riski yok. Sistemi kasanin icinden cikar uzay kur ayni hatalari vermeye devam edecek mi dene usta
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı