FX 8350 Sistem Toplama

Önceki yorumlara da bakarsanız 6600K'yi önerdiğimi görürsünüz, 4690K önerdiğim yok. Tartışma yaratıp çatan taraf sizsiniz, ben değil, yorumumu savunmak en doğal hakkım, 2 yıl gibi uzun bir zamandır bu işlere merak saldım, 2 yıl size küçük gelmesin. 2 yıl içinde neler oluyor neler. Hakkında bilgimin olmadığı konularda sözü bilene bırakırım ama konu üzerinde vakit ayırdığım bir konu ise kusura bakmayın, öğrendiğim bilgileri söylemekten çekinmem.

@Ertuğrul Güngör Ben kapışmaz demedim ki. 4 yıl önceki Intel işlemcileri de günümüz için hala yeterli seviyede. Burada kilit nokta; 2016 yılında, 2012'de üretilmiş bir işlemciyi sıfır olarak almaktır. Birazcık mantıklı düşünen birisi bunun makul bir davranış olmayacağını anlar. Bu durumun marka ile bir alakası yok.

beyler benim sorunum şu elimde 2800tl para var benim tek amacım call of duty black ops 3 ü 1920-1080 mediumda oynatsın yeter para fazla gelse intel alıcaktım fakat param yetişmiyor

beyler amd kullananlar söylesin memnunmusunuz değilmisiniz intele param yetmiyor anca amd alabilirim artık kararımıda verdim sadece amd kullananlar memnun olup olmadığını iyi ve kötü yanlarını belirtirse sevinirim.

8350 kullanıyorum ve memnunum. Isınma sorunu stok fanın yetersizliğinden süre geliyor. 4100 ile aynı stok fanı 8350'ye dayamışlar. Olsun o kadar ısı da dimi?

8350 alacaksan ikinci el bakmanı tavsiye ederim. Sıfır alınmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı