FX-8350 sisteme ekran kartı ve overclock tavsiyesi

Arkadaşın da bahsettiği gibi bu sisteme para harcamayın. 9400GT ile idare edin sonra bütçenizi belirleyin AM4 DDR4 sisteme geçersiniz. Sıfır parça almanıza da gerek yok 2. el e de yöneltebilirsiniz.

Hani hiç kullanılmaz diyor iseniz sistemi komple kenara kaldırmayı düşünüyorum elimde zaten Ryzen 5 3500U'lu bir laptop var gündelik işlerimi hatta açabildiği kadar oyunları da ondan oynuyorum. Pek verimli olmasa da oyunda :) dediğim gibi arkada duran parçalar hepsi normalde kullanmıyorum ama oyun oynatmaz ise elimdekinden daha iyi komple kaldırmak ya da varsa alacak biri satmak daha mantıklı.

İnternette kullananlar çok gördüm ufak darboğazlar tabii olmasını bekliyorum bazı oyunlarda ama çok büyük bir fark olur mu RX 570 GTX970 seviyesi kartlarda dediğim gibi sonuçta komple elimde hazır bir bilgisayar var sadece ekran kartı yok Forza RDR2 FIFA falan oynuyorum akşamları işten gelince çok zaman bulamadığım için çok para bayılmakda istemiyorum. Orta yüksek arası 1080p çözünürlükde darboğazım ne kadar olur bu ekran kartlarında. Hani eğer çok ağır dağarboğaz yaşatırsa RX560 almak daha mantıklı olur mu?

İşlemci gücü isteyen oyunlar oynayınca FPS droplarından oyundan keyif alınmaz. Ama mesela The Witcher 3, Skyrim tarzı oyunlarda hiçbir sorun olmaz. Yeni nesil oyunlar da işlemci gücü istiyor maalesef.

İşlemci gücü isteyen oyunlar oynayınca FPS droplarından oyundan keyif alınmaz. Ama mesela The Witcher 3, Skyrim tarzı oyunlarda hiçbir sorun olmaz. Yeni nesil oyunlar da işlemci gücü istiyor maalesef.

Elimde bir direksiyon seti var genel olarak Forza F1 ETS gibi araç smilasyonlarında onun dışında FIFA oynuyorum Online oyunlarla pek aram yok zaten. Single'da güzel oyun varsa oynar bitirir bir daha da genelde açmam.

Elimde bir direksiyon seti var genel olarak Forza F1 ETS gibi araç smilasyonlarında onun dışında FIFA oynuyorum Online oyunlarla pek aram yok zaten. Single'da güzel oyun varsa oynar bitirir bir daha da genelde açmam.

Oynanabilir sorun olmaz, yüksek ayarlarda ve V-Sync açık olarak oynamanı tavsiye ederim, FPS sabitlemezsen ani FPS düşüşleri olur ve droplar meydana gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı