alknhcgl
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi akşamlar.
Sorunuma çözüm bulmadan bir sürü konuyu okudum videolara baktım net bir şey anlayamadım.
AMD Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti. Hatası veriyor oyuna girdiğimde. Dün yeni bir ekran kartı aldım Asus R9 390 CU III.
PSU'm burdaki linkteki psu.
COUGAR :: Gaming Mice, Gaming Mouse, Gaming Keyboard, PC Power Supplies, PC Case/Chassis and PC Fan :: Passion X Innovation: COUGAR CMX (v.3)
Hata sebebi psu waatı yetersiz güçten mi yoksa ekran kartında mı bir sorun var anlamadım. Daha önceki kartım Asus GTX 760'idi. PSU'umdan bir ses geliyor sanki oyun açtığımda cız cız gibi ama emin olamadım psu'dan geldiğine. Ekran kartındanda geliyor gibi. Çünkü sistem boştayken fanları açıp kapadığımda ekran kartlarınının fanlarından bahsediyorum takılıyormuş gibi cızırtılı.
Şimdi sorunumun PSU'dan mı ekran kartından mı?
Sistem Özelikklerim:
FX 9370
Gskil 2400MHZ x2 8gb
Asus R9 390 CU III
Gigabyte Sumo Kasa: Yanında gelen x4 kendi fanıyla kullanıyorum.
Cougar CMX v3 PSU (700) 80 Bronz
Samsung EVO SSD 120 GB
1 TB Seagate 7200 RPM HDD
Crosshair v formula-z Anakart
Ceidon 120M İşlemci Fanı
Sorunuma çözüm bulmadan bir sürü konuyu okudum videolara baktım net bir şey anlayamadım.
AMD Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti. Hatası veriyor oyuna girdiğimde. Dün yeni bir ekran kartı aldım Asus R9 390 CU III.
PSU'm burdaki linkteki psu.
COUGAR :: Gaming Mice, Gaming Mouse, Gaming Keyboard, PC Power Supplies, PC Case/Chassis and PC Fan :: Passion X Innovation: COUGAR CMX (v.3)
Hata sebebi psu waatı yetersiz güçten mi yoksa ekran kartında mı bir sorun var anlamadım. Daha önceki kartım Asus GTX 760'idi. PSU'umdan bir ses geliyor sanki oyun açtığımda cız cız gibi ama emin olamadım psu'dan geldiğine. Ekran kartındanda geliyor gibi. Çünkü sistem boştayken fanları açıp kapadığımda ekran kartlarınının fanlarından bahsediyorum takılıyormuş gibi cızırtılı.
Şimdi sorunumun PSU'dan mı ekran kartından mı?
Sistem Özelikklerim:
FX 9370
Gskil 2400MHZ x2 8gb
Asus R9 390 CU III
Gigabyte Sumo Kasa: Yanında gelen x4 kendi fanıyla kullanıyorum.
Cougar CMX v3 PSU (700) 80 Bronz
Samsung EVO SSD 120 GB
1 TB Seagate 7200 RPM HDD
Crosshair v formula-z Anakart
Ceidon 120M İşlemci Fanı
Son düzenleyen: Moderatör: