Jhedi
Kilopat
Daha fazla
Merhaba Arkadaşlar. Aylardır çözümünü bulamadığım bir konu için sizden yardım bekliyorum.
Bilgisayar bir anda takılıp kalıyor o an ekranda ne varsa kalıyor öyle, mouse oynamıyor klavye işlevsiz reset atmak zorunda kalıyorum. Bilgisayar kapanmıyor da takıldığı anda ekranda ne varsa resim gibi kalıyor önümde. Ne siyah ekran geliyor ne başka bir hata alıyorum PC kapanmıyor donup kalıyor sadece. Nette araştırdım bir türlü çözüm bulamadım sorun nedir siz yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayarım daha yeni toplama bir bilgisayar. Aldığım malzemeleri tek tek yazıyorum aşağıya;
İşlemci: AMD FX 9590 X8 4.7 GHz 16MB AM3+
Anakart: Gigabyte 990fxa-ud3
Ram: Kingston HyperX Fury 8GB 1866MHz DDR3 Ram
Ekran Kartı: MSI R7 370 GAMING 4G 4GB 256Bit GDDR5
Sabit Disk: Toshiba 500 GB 7200 RPM 32MB SATA3
Güç Kaynağı: Zalman ZM700-GLX 700W Güç Kaynağı 80+ Bronz
Ekstra olarak
Thermaltake Frio Extreme CPU Soğutucusu
Samsung SSD Disk
Bilgisayar bir anda takılıp kalıyor o an ekranda ne varsa kalıyor öyle, mouse oynamıyor klavye işlevsiz reset atmak zorunda kalıyorum. Bilgisayar kapanmıyor da takıldığı anda ekranda ne varsa resim gibi kalıyor önümde. Ne siyah ekran geliyor ne başka bir hata alıyorum PC kapanmıyor donup kalıyor sadece. Nette araştırdım bir türlü çözüm bulamadım sorun nedir siz yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayarım daha yeni toplama bir bilgisayar. Aldığım malzemeleri tek tek yazıyorum aşağıya;
İşlemci: AMD FX 9590 X8 4.7 GHz 16MB AM3+
Anakart: Gigabyte 990fxa-ud3
Ram: Kingston HyperX Fury 8GB 1866MHz DDR3 Ram
Ekran Kartı: MSI R7 370 GAMING 4G 4GB 256Bit GDDR5
Sabit Disk: Toshiba 500 GB 7200 RPM 32MB SATA3
Güç Kaynağı: Zalman ZM700-GLX 700W Güç Kaynağı 80+ Bronz
Ekstra olarak
Thermaltake Frio Extreme CPU Soğutucusu
Samsung SSD Disk
Son düzenleyen: Moderatör: