Fx6300 sistemde aşırı ısınmadan dolayı kapanma

• Konuyu başlatan mozuk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.339

mozuk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayatımda ilk defa pc topladım.
  • zotac gtx760
  • m5a97 le r2.0 anakart
  • fx 6300 işlemcisi var

Dün witcher 2 oynarken pc kapandı açmaya çalıştım açılmadı. Kasayı açtım içi sıcaktı çok aşırıda değildi ancak PC'nin sadece işlemcisi değil her parçası ısınmıştı.

Hevesim kursağımda kaldı. Korkudan oyunu da açamıyorum. Kasanın önüne bir fan almayı düşünüyorum birde işlemci için soğutucu. Çok param kalmadı o yüzden şu iki soğutucudan birini düşünüyorum.

Hangisini alayım, ikisi de 50 lira.. yada öneriniz var mı?
  • xıgmatek praeto ld963
  • cooler master blizzard t2 mini

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasada önemli içinin geniş olması. Daha iyi hava akımı sağlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her parça ısınmışsa kuvvetle muhtemel egzoz fanlar yeterli değildir içeride oluşan sıcaklığı atmada. Kasayı koyduğun yeri bir gözden geçir derim. Fanların çıkış yerleri duvara dayanıyor mu ? Yada fanlar çalışıyor mu ? Daha önce başıma gelmişti insanlık hali, fanın/fanların kablosu tam oturmamış olabilir. Ayrıca en az iki adet egzoz fan kullan derim ben.

Bendede fx 6300 var ve t2 blizzard mini kullanıyorum. Çok sorunsuz bir soğutucu. Bf4 te bile hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ayrıca genel olarak kasayı soğutmak için ön tarafa büyük ve kaliteli bir fan tak içeriye bol bol soğuk hava için ve kasa uygunsa ikinci egzoz fanı tak.

CM T2 Blizzard Minide ısrarcıyım. Fx6300 kullanıcısı olarak boşta 10 derce civarı oyunlardada 30 derceyi geçtiğini görmedim Cpu tempreature yazılımıyla.
10 derece olamaz zaten onun için yanlış bakıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı