Artık gerçekten bu anlık kasmalardan bıktım. Bazen uzun sürüyor bazen kısa. Zaten kullandığım monitör full HD bile değil. Çözünürlüğü 1280x1024. Araba sürerken, silahçıya girerken, görev yaparken, çatışmaya girerken çok oluyor. Yani diyebilirsiniz ki buralarda kasması normal fakat oyunu cehenneme çeviriyor. Anakarttan sistemi yüksek performansa aldım. Oyunu GeForce Experience ile optimize ettim. Fakat 2 GB'ı aştı ben de böyle deneyeyim dedim yine kastı. Çok daha düşük ayarlarda oynarken bile 2 GB geçmiyordum. Yine kasıyordu.
Anakartta işlemcinin çarpan kilidini 20.5 yaparsanız 4.1 GHz olur. İşlemci frekansı 200. O tip bir hesapla ayarlayın. Fazlasında voltaj isteyecektir. O yüzden mavi ekran yersiniz.
Bir sorum daha olacak illa darboğaz olması için cpu kullanımının %100 olması mı gerek. Şimdi atilla total war testi yaptım. cpu kullanımı %55- %94 arası, genellikle %60'larda, gpu kullanımı ise %50-%70 arası fakat fps 25-30 arası.
Bir sorum daha olacak illa darboğaz olması için cpu kullanımının %100 olması mı gerek. Şimdi atilla total war testi yaptım. cpu kullanımı %55- %94 arası, genellikle %60'larda, gpu kullanımı ise %50-%70 arası fakat fps 25-30 arası.
Kardeşim kasanın yan kapağını aç pc çalışır vaziyette olsun en az 15 dk çalışmış olsun sonrasında anakartının kuzey köprüsünün soğutucusuna elini değdir elini yakacak kadar sıcaksa bil ki kuzey köprüsü işlem görmüyor sata vb. donanımlarda geçiş problemi yaşıyor ekran kartından ve hard diskinden hatta işlemcinden verim alamıyorsundur. Başıma çok geldi çünkü.
O kadarda değil canım sende.
Kardeşim veri yolları tam teşekkürlü çalışmaz inanmıyor isen güzel bir anakart alırsın denersin. Eminim yani asus crossblade fm2+ anakart aldım aynı sorun vardı iade ettim.