Sapphire HD 7730 çok sıkıntı çekiyorum. GTA V oynuyorum rakiplerim ölmüyor oyundaŞuanki Ekran kartın ne.
Hiç düşünme git 1050 ti al keyfine bak %100 çalışıyor hiç derdin tasan olmaz bilsem bu böyle yapacak bende alırdım 1050 ti 5 gün oldu 5500 xt alalım.
Ekran kartının performansını düşürsem yine çok işime yarar ama yapılmıyor.Tek çekirdek performansı yetersiz bir işlemci. İşlemci ekran kartına sadece %100 kullanımda darboğaz yapmaz. Kaldı ki attığın ekran görüntüsünde çekirdeklerin tek tek kullanımı bile yok.
Yapacağın en iye şey RivaTuner'dan FPS sabitlemek olur. Biraz olsun takılmaların önüne geçersin diye düşünüyorum.
Dediğimi denedin mi? Denemediysen burada nasıl yapılacağı anlatılıyor.
Çözüm: Stutter Ve Microstutter
Arkadaşlar çok ayar denedim hiçbiri işe yaramadı, en son böyle bir çözüm yolu buldum ve işe yaradı, sizlerle paylaşmak istedim. Yapacağımız ayar rivaturner ile FPS sabitleme ve kesinlikle işe yarıyor. 1.Gördüğünüz gibi bu oyunun FPS sabitlemesi ve aşırı dalgalı. 2.Bu gördüğünüz ise...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.