Yük altında çok rahat 100W güç tüketebiliyor RX5500 XT, pek de az sayılmaz. Ama rakipleri de benzer değerlere sahip o yüzden normal karşılanması gerek. Bana boştaki güç tüketimini söylemeniz garip geldi sadeceHocam o kartlara hiç bakma 1050 ti alacaksın yada rx 570 bunlar besler bir tek ha dersen ki ben ileride daha iyi işlemciye geçerim yüksek alayım o zaman 5500 XT al derim neden çünkü çok az güç tüketiyor bir de ben şuan pc de takıyorum ortalama 10w filan güç tüketiyor kart.
Rx 590 ile kıyasla bakalım güç tüketiminiYük altında çok rahat 100W güç tüketebiliyor RX5500 XT, pek de az sayılmaz. Ama rakipleri de benzer değerlere sahip o yüzden normal karşılanması gerek. Bana boştaki güç tüketimini söylemeniz garip geldi sadeceBoşta her kart çok az güç tüketir zaten işlem yapmıyor ki.
Rx 590 ile kıyasla bakalım güç tüketiminisonuç ne çıkacak.
Hocam monitörün 60 hz olduktan sonra senin alman gereken FPS 60 yani 90 FPS alman bir işine yaramaz stabil çalışması önemli PC nin.
Hocam monitörün 60 hz olduktan sonra senin alman gereken FPS 60 yani 90 FPS alman bir işine yaramaz stabil çalışması önemli PC nin.
Hocam 1060 ile 5500 xt aynı değerlerde ekran kartları o varsayımdan yola çıkıyorum.
Konu açabilirsin hocam herkes ayni şeyi söyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.