2. el kart alacaksan bile uçmana gerek yok ikimizde FX kullanıyoruz 1050 ti çok sağlam işine yarar üstünü düşünme hiç.
Beslemez uğraşma bence monitör kaç hz.
Zotac GTX 1060 alınır mı hocam ?
Zotac iyi bir markadır. Ürün temizse alınabilir.
Benimde 60 hz çok geliyor o yüzden 1050 ti al yüksek fps alman senin zararina olur uygun fps alman lazım.benimkisi Ofis monitörü 60 Hz
Performans bu şekilde hocam bence yeterli işlemci.Tek çekirdek performansı yetersiz bir işlemci. İşlemci ekran kartına sadece %100 kullanımda darboğaz yapmaz. Kaldı ki attığın ekran görüntüsünde çekirdeklerin tek tek kullanımı bile yok.
Yapacağın en iye şey RivaTuner'dan FPS sabitlemek olur. Biraz olsun takılmaların önüne geçersin diye düşünüyorum.
Mağaza çok da GTX 1060 sıfır zor bulunur.Hocam Vatan dışında sıfır nerden alınır aradım bulamadım. İkinci el alsam elimde kalmasın ondan çekiniyorum.
benim bulamama yardım edin ben acemiyimMağaza çok da GTX 1060 sıfır zor bulunur.
Olanlar da pahalıdır.
İkinci el piyasası 1200-1400 lira. Fazlasını isteyenden uzak durun. Tabi 6GB olanı diyorum. 3GB olanlar 750-900 lira falan...
Hocam 1060 cidden fazla gelir sistemine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.