FX işlemciler kötü değil kullanmasını bileceksin 1600x900 çözünürlük benim monitör 1050 ti alsaydım GTA 5 çok akıcı oynayabilirdim ama 5500 xt aldım aptallık edip.
Monitörün kaç hz kaç çözünürlük.
Ohoo 1050 ti bile çok sana rx 580 ile millet 2k monitör 144 hz de oynuyor uğraşma düşünme bu kadar.
Epey masraf yapacak gibi görünüyorsunuz.Monitörü değiştireceğim 1080P 144 Hz monitör almam lazım.
FX-8350'nin GTX 1060'da stabil çalışmayacağından emin misin ?
Epey masraf yapacak gibi görünüyorsunuz.
Elinizde hangi ekran kartı var?
Bence önce sistemi güncelleyin. Yani işlemci + anakart + RAM. Ve yoksa bir de SSD alın.
Elimizdeki ekran kartı ile idare edin şimdilik. Eski bileşenleri satmaya çalışın. İllaki bir rakama satılır. O zaman GTX 1650 Super veya RX 5500 XT falan alırsınız.
Bugün Ryzen 4000g çıkıyor galiba. Dahili ekran kartı GTX 950 seviyesinde olacakmış. Bir çıksın görelim bakalım.
Oynarsın yine sorun yok. Ben 550 ti kullanıyordum bundan önce CS:GO oynuyordum full ayarlarda
tabi çok oynayamıyordum malum kart baya eskiydi açıyor mu açıyor oynatıyor mu oynatıyordu.
Oyun içi değerler böyle ancak ana ekranda 30 fps alıyorum ayarlar açık FXAA açık grafik en üstte.
Oynarsın yine sorun yok. Ben 550 ti kullanıyordum bundan önce CS:GO oynuyordum full ayarlarda
tabi çok oynayamıyordum malum kart baya eskiydi açıyor mu açıyor oynatıyor mu oynatıyordu.
Oyun içi değerler böyle ancak ana ekranda 30 fps alıyorum ayarlar açık FXAA açık grafik en üstte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.