FX8320 Sistem Yükseltme

Hayır hocam o şaka yanı. Ses ve internet performansı için alıyorum daha çok. Eğer Asus böyle bir ürün üretip fiyatı da aynıysa onu önerin direk onu alayım. Amazonu kullanmayı düşünmüyorum hepsini vatandan alacağım. Bir de anlamadığım şey şu i5 4460 ile darboğaz yapmıyor neden fx8320 ile yapıyor? Overclock yapınca i5 4460 kadar iyi olmuyor mu fx8320? Son soruma da cevap verirseniz sevinirim. Ekran kartı almadığım için (intel sistem) monitöre nasıl bağlayacağım kasayı? Monitörüm vga girişli.

Hayır hocam o şaka yanı. Ses ve internet performansı için alıyorum daha çok. Eğer Asus böyle bir ürün üretip fiyatı da aynıysa onu önerin direk onu alayım. Amazonu kullanmayı düşünmüyorum hepsini vatandan alacağım. Bir de anlamadığım şey şu i5 4460 ile darboğaz yapmıyor neden fx8320 ile yapıyor? Overclock yapınca i5 4460 kadar iyi olmuyor mu fx8320? Son soruma da cevap verirseniz sevinirim. Ekran kartı almadığım için (intel sistem) monitöre nasıl bağlayacağım kasayı? Monitörüm vga girişli.
Overclock ile besleyebilir tabii. Monitör sorunuza gelirsek, anakartın üstünde VGA girişi varsa öyle, yoksa dönüştürücü ile takacaksınız.

FX 8320 Gtx 970 ile darboğaz yapacağını sanmıyorum. Anakartı değiştirmeyin. Amd anakartlarda Msı'da ısınma sorunu var, Gigabyte'da ise sorunlar çok. Değiştireceğim diyorsanız 990 çipsetli bir anakart alın.

Galiba en mantıklı yükseltme bu oldu;
Screenshot_2015-09-22-13-14-34.png
Screenshot_2015-09-22-13-14-46.png

Hocam uzun araştırmalar sonucunda seçimimi intelden yana kullandım. Şu anki kasamda bulunan güç kaynağını, belleği, hdd ve dvd okuyucuyu yeni sisteme geçirmeyi düşünüyorum. Şu anki hali nasıl? Ayrıca corsair carbide 200r 550 watt güç kaynağını zalman kasama takabilir miyim? Uyumsuzluk gibi bir sıkıntı olur mu?
aaaaaaaaaaa.png

İ5 4460 stok fan ses sorunu olur mu?

Hocam uzun araştırmalar sonucunda seçimimi intelden yana kullandım. Şu anki kasamda bulunan güç kaynağını, belleği, hdd ve dvd okuyucuyu yeni sisteme geçirmeyi düşünüyorum. Şu anki hali nasıl? Ayrıca corsair carbide 200r 550 watt güç kaynağını zalman kasama takabilir miyim? Uyumsuzluk gibi bir sıkıntı olur mu?
Eki Görüntüle 106186

İ5 4460 stok fan ses sorunu olur mu?
Uyumsuzluk olmaz. Stok fan biraz fazla ses çıkartabilir. Bence kasayı düşük tutun.

Öneriniz varsa alabilir miyim? Fakat biraz hoş olsun.

Ledli ve saydam olursa kenarları güzel olur.

Kasayı biraz daha uygun ve güzel bir şey yapıp fan almayı mı öneriyorsunuz?

w3e6ywey.png
Tüm sorularıma cevap verildi fakat şuna cevap verirseniz sevinirim. FX8320 overclock ile intel seviyesinde hangi işlemciye denk geliyor? Dx12 için amd sistemi yükseltmeli miyim yoksa bu sistemi satıp 4460 sistem mi toplamalıyım? Eğer overclock yaptığımda geçiyorsa 4460 işlemciyi şu anki sistemi upgrade yapacağım.

Eğer bu sistemde FX8320 sistemden daha iyi performans alacaksam direk gider vatandan ürünleri alırım fakat alamayacakmışım gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı