G-loot aktif olmuyor

mert1678

Femtopat
Daha fazla  
Cümle "Ayda 300€" diye başlıyor hocam :D

Arkadaşlar ben CS:GO oyuncusuyum. Bende nedense g-loot aktif olmuyor. Ben de g-loot 2-3 para kazanırım diye girmek istedim fakat ben ne Valorant'da iyiyim ne LoL'de... CS:GO'da ise sadece g-loot'ta görev almaya girdiğimde bana sadece bir uyarı geliyor. Görev almaya gidiyorum onda da Full training var. Bir bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi?

Arkadaşlar ben CS:GO oyuncusuyum. Bende nedense g-loot aktif olmuyor. Ben de g-loot 2-3 para kazanırım diye girmek istedim fakat ben ne Valorant'da iyiyim ne LoL'de... CS:GO'da ise sadece g-loot'ta görev almaya girdiğimde bana sadece bir uyarı geliyor. Görev almaya gidiyorum onda da Full training var. Bir bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi?
CS:GO'dan kazanamazsınız. En iyisi Valorant'a başlayın. Alışamam, olmaz, edemem demeyin. Keleştim ben. Valorant'a geçtim şuan Gold 1'im. Başladığımda Demir 1'idim. Alışınca hızlı yükselirsiniz.

G-Loot bakiyem:
1608647712765.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı