G-loot nedir?

Ben kanalı açalı 3 ay oldu ne bekliyordun bir içerik üretmek için 5 bin mi olmamız lazım yoksa 1 milyon mu? Hiç bir b*k yapmayıp milletin yaptığı işe dil uzatacak kadar aciz olman da cabası. Kimseye g-loot kullanın demiyorum deneyimlerimi aktarıyorum. Bununla alıp veremediği ne gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
 
Küçük büyük fark etmez milleti dolandırıyorlar. Parayı çekmeye gelince ban yiyorsunuz arkadaslar. Sana gelince veli sende bunlara yardım ve yataklık yapıyorsun. Daha uzatmadan konuyu kapatıyorum.
 
Küçük büyük farketmez milleti dolandırıyorlar. Parayı çekmeye gelince ban yiyorsunuz arkadaslar. Sana gelince veli sende bunlara yardım ve yataklık yapıyorsun. Daha uzatmadan konuyu kapatıyorum. !
Sana laf yetiştirmekle uğraşamam. Banlandıysan inlegal bir şey yapmışsındır.
 
Bunu senin gibi 500 600 abonesi olan bir sürü yabancı kanal reklamını yapiyor.
Neyse uzatmayacagim boşuna uğraşmayın derim.
Bu arada site güvenilir. Son zamanlarda huawei intel ve microsoft sponsor oldu ayrıca 3.5 milyon dolar da yatırım aldı. Yani anlayacağınız adamlar kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar.
 
Arkadaşlar, 35 Euro çekim talebinde bulundum daha sonra 29 Euro daha yaptım ve hesabım engellendi paramda gelmedi. Başlarım boyle siteye.
İşte bahsettiğim bu küçük 500 aboneli youtube kanallarına reklam veriyorlar. Bizi kandırmaya çalışıyorlar kim öyle oyun oynadığın için sana para öder ki?
 

Geri
Yukarı