G PRO Superlight vs Razer Viper Ultimate

Bütçe
1500
Bu mousu alıyorum o zaman bir de klavye alacağım onda da 2 k bütcem var ne önerirsin.
Piyasada klavye kalmamış zaten doğru düzgün. Alacaksan şöyle yap derim: Bir o yazılım bir bu yazılım olmasın. Ya klavye ile mouse Logitech olsun ya da Razer. Eğer Green anahtarlara kulağın alışıksa Razer Blackwidow V3/Pro, Elite alabileceğin klavyeler. Huntsman önerecektim ama o da kalmamış.
 
Piyasada klavye kalmamış zaten doğru düzgün. Alacaksan şöyle yap derim: Bir o yazılım bir bu yazılım olmasın. Ya klavye ile mouse Logitech olsun ya da Razer. Eğer Green anahtarlara kulağın alışıksa Razer BlackWidow V3/Pro, Elite alabileceğin klavyeler. Huntsman önerecektim ama o da kalmamış.

Benim için yazılım sıkıntı değil 4 klavye arasında kaldım G915 Apex Pro K100 Huntsman elte.
 
Aralarından tek 2000₺ civarı olan Hunstman Elite zaten. Diğerleri Türkiye'de yok. Olanlar pahalı. Yurtdışına göre yazmışsın ancak yurtdışında da fiyatlar senin verdiğin bütçeyi aşıyor.
 
2400e kadar çıkabilirim buradan en iyosi hangisi sence bir de bu paraya Custom nasıl olur?

Aralarından tek 2000₺ civarı olan hunstman Elite zaten. Diğerleri Türkiye'de yok. Olanlar pahalı. Yurt dışına göre yazmışsın ancak yurt dışında da fiyatlar senin verdiğin bütçeyi aşıyor.
 
2400e kadar çıkabilirim buradan en iyosi hangisi sence bir de bu paraya Custom nasıl olur?
%60'da zirvede yer alan klavyelerden biri.
 
%60'da zirvede yer alan klavyelerden biri.

Bu klavyeyi alıp yeni Switch ve keycap alabilirim veya Apex Pro alırım.
 
Apex pro aralarından en kötüsü bence. Şu an piyasada olsaydı Corsair K65 RGB Mini derdim ama seçenekler arasında en iyisi Corsair K100. G915, Hunstman Elite aynı. Yazılım bütünlülüğü açısından Razer derim zaten Logitech'i arasan da bulamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı