G PRO Superlight vs Razer Viper Ultimate

Bütçe
1500
Apex Pro aralarından en kötüsü bence. Şu an piyasada olsaydı Corsair K65 RGB mini derdim ama seçenekler arasında en iyisi Corsair k100. G915, hunstman Elite aynı. Yazılım bütünlülüğü açısından Razer derim zaten Logitech'i arasan da bulamazsın.

K100 aksesuarları falan var o işe çok para gidecek gibi ya hayırlısı :D
 
K100 aksesuarları falan var o işe çok para gidecek gibi ya hayırlısı :D
Hocam niye bu kadar görüntüye takıldınız? Şunun görünümü daha iyi deyip alırsanız hüsrana uğrayabilirsiniz. İlk önce hangi switchleri kullanmak istiyorsunuz sormak istiyorum.
 
K100 üzerinde mx speed geliyor. Red, brown boş iş. Satılırsa Opx diye optik anahtarları da varmış. Sadece axon çipi olduğu için tüm işlevi üst düzey zaten daha ne kombinasyonu anlamadım.
 
Hem Viper hem G Pro X Superlight'a sahip biri olarak söyleyebilirim ki; eğer Viper'ın sağ tarafındaki tuşlar rahatsız etmiyorsa ve şeklini (shape) seviyorsanız Viper daha iyi bir mouse.

Logitech'in baktığım zaman artıları shape, sağ tarafta tuş olmaması, ayaklarını daha kaygan bulmuş olmam ve hafifliği. Neredeyse diğer her şeyde Viper daha iyi. Yalnız Superlight'tan ne kadar memnun olsam da 150 dolar falan hak edecek bir mouse değil kesinlikle. Fakat Viper'ı (veya herhangi bir diğer mouse'u) aradığımı da söyleyemem shape tercihimden dolayı. Viper'da kendimi hep mouse'u belirli bir şekilde tutmaya çalışırken buluyorum sağ tarafındaki tuşlardan dolayı, o tuşları devre dışı bırakmış olsam bile. Bu da hem aim'imi etkiliyor, hem de fiziksel bir rahatsızlık veriyor.
 
Hem Viper hem G PRO X Superlight'a sahip biri olarak söyleyebilirim ki; eğer Viper'ın sağ tarafındaki tuşlar rahatsız etmiyorsa ve şeklini (shape) seviyorsanız Viper daha iyi bir mouse.

Logitech'in baktığım zaman artıları shape, sağ tarafta tuş olmaması, ayaklarını daha kaygan bulmuş olmam ve hafifliği. Neredeyse diğer her şeyde Viper daha iyi. Yalnız Superlight'tan ne kadar memnun olsam da 150 dolar falan hak edecek bir mouse değil kesinlikle. Fakat Viper'ı (veya herhangi bir diğer mouse'u) aradığımı da söyleyemem shape tercihimden dolayı. Viper'da kendimi hep Mouse'u belirli bir şekilde tutmaya çalışırken buluyorum sağ tarafındaki tuşlardan dolayı, o tuşları devre dışı bırakmış olsam bile. Bu da hem Aim'imi etkiliyor, hem de fiziksel bir rahatsızlık veriyor.

Genellikle LoL Metin2 falan oynayacağım tuşlar benim işime yarar.
 
Genellikle LoL Metin2 falan oynayacağım tuşlar benim işime yarar.
LoL, Metin 2 için bu mouseları ne yapacaksınız hocam? Orochi v2 alın geçin madem öyle. FPS oynayacağınızı sanmıştım zira bahsettiğiniz iki mouse da her şeyden önce FPS oyuncularına yönelik olarak tasarlanmış mouselar. Hatta MMO falan oynayacağım diyorsanız Corsair Scimitar tarzı bir mouse daha bile iyi olabilir.
 
Valorant flnde oynuyorum ama genellikle lol
LoL, Metin2 için bu mouseları ne yapacaksınız hocam? Orochi V2 alın geçin madem öyle. FPS oynayacağınızı sanmıştım zira bahsettiğiniz iki mouse da her şeyden önce FPS oyuncularına yönelik olarak tasarlanmış mouselar. Hatta mmo falan oynayacağım diyorsanız Corsair scimitar tarzı bir mouse daha bile iyi olabilir.

Orochi V2 Custom kaplamaları ile satın almayı bulamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı