Maalesef Intel'de farklı oluyor ve ben AMD kullanıyorum. Çipiniz en iyi çip(iki versiyonu var, birisi çok kötü, diğeri en iyi çip) fakat Intel'de RAM frekanslarını arttırmak 3-4 FPS bile değiştirmiyor. Gecikmeleri düşürmeyi deneyebilirsiniz. Intel için rehber bulamadım fakat şuradan bir neyin ne olduğuna dair göz gezdirin.@SmileySlayer hocam sizinde bilginiz var sanırım bu konuda
O RAM'in 3200-16 modellerinden Samsung b-die çıkmıyor. Thaiphoon Burner'da Samsung b-die yazıyorsa, asılsız. Samsung C-die asıl çipiniz. Onun da OC potansiyeli kötü.
Windows 11 kullanıyorsanız, Windows 11 izin vermiyor. Ben Windows 10'da görebiliyordum fakat artık olmuyor.Eki Görüntüle 1608503
Hocam programı kurarken şu hatayı alıyorum, ok deyince açılıyor fakat read deyince eeproom aygıtı bulunamadı gibi bir yazı veriyor, bu arada G.Skill'in sitesinde aratınca 1x8'lik çıkmıyor, 16 ve 32'lik versiyonu çıkıyor onun dışındada v değil IV serisi var fakat bende 1x8'lik versiyonundan iki adet var, sanırım model o değil internetten bulup atmıştım fakat rijpaws v 1x8 bendeki eminim.
Bende olmadı fakat önceden bildiğim kadarıyla DJR. 3800 16-19-22-35 kullanıyorum. (GSkill RipjawsV 3600MHz CL18 default hâli.)RAM'in arkasındaki etiketin fotoğrafını çeker misin?
Bu arada bu Thaiphoon Burner hatası biraz kurcalayınca geçiyor, kimse sorsam önce sizin gibi sorun yaşıyor sonra bir anda SS atıyor![]()
RAM'in arkasındaki etiketin fotoğrafını çeker misin?
Bu arada bu Thaiphoon Burner hatası biraz kurcalayınca geçiyor, kimse sorsam önce sizin gibi sorun yaşıyor sonra bir anda SS atıyor![]()
Windows 11 kullanıyorsanız, Windows 11 izin vermiyor. Ben Windows 10'da görebiliyordum fakat artık olmuyor.
Bende olmadı fakat önceden bildiğim kadarıyla DJR. 3800 16-19-22-35 kullanıyorum. ( G.Skill Ripjaws V 3600MHz CL18 default hâli.)
RAM'in arkasındaki etiketin fotoğrafını çeker misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.