G-Sync ve FreeSync bulunan monitör önerisi

Hocam bilgisayar mühendisliği okuyacağım diye pivot düşünmemek lazım. 2 senedir okuyorum bir an olsun dikey kullanımın eksikliğini o konuda hissetmedim. Biraz modaya ayak uydurmak olur gibi ihtiyaçtan ziyade. Daha önemli şeylere ağırlık vermek lazım.
Ekran kartınız NVIDIA tabanlı olursa bir de DP kablo alacağınızı düşünürsek atılan modellerin hepsi benzer fiyata geliyor zaten. Bu durumda 24G2U birinci tercihiniz olmalı bence.

Başka bir forumdan daha araştırdım hepsi de 24G2U modelini önerdi. Siz de bu monitörde hemfikir misiniz? Yoksa önereceğiniz başka bir monitör var mı? Ona göre alacağım

Başka bir forumdan daha araştırdım hepsi de 24G2U modelini önerdi. Siz de bu monitörde hemfikir misiniz? Yoksa önereceğiniz başka bir monitör var mı? Ona göre alacağım
Yüksekliği ayarlanabilir stand, HDMI ve Displayport kablosu, IPS panel, Titreşimsiz ekran, LFC gibi artılarıyla hepsi bir arada iyi bir paket gibi duruyor. Kaynak:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı