G102 Lightsync ve Prodigy arasındaki fark nedir?

Katılım
12 Kasım 2019
Mesajlar
2.984
Çözümler
9
Yer
İstanbul/Ataşehir
Screenshot_20200910-154617_Trendyol.jpg


G102 lightsync ile Prodigy arasında ne fark var acaba? Aynı değil mi bu ikisi? Hangisi daha kaliteli ve uzun ömürlü olur acaba? Ben Lightsync'ı düşünmüştüm. Bunların dışında G300S nasıl bir mouse acaba? G102'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum kendimce. İlgilenirseniz teşekkürler. Logitech dışında Rampage smxr15 shine nasıldır peki?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lightsync, Prodigy modelinin revize edilmiş hali. Sensörü ve switchleri yenilenmiş. Prodigy modelinde olan çift tıklama sorunu giderilmiş. Bu kısımdan tam emin değilim ancak Prodigy modeline göre 5g daha fazla, yani toplam 30g, hızlanma değerine sahip. Bunlar dışında tamamen aynılar. Ha bir de Prodigy modelindeki RGB 1 bölge iken Lightsync tamamen RGB.
 
Lightsync, Prodigy modelinin revize edilmiş hali. Sensörü ve switchleri yenilenmiş. Prodigy modelinde olan çift tıklama sorunu giderilmiş. Bu kısımdan tam emin değilim ancak Prodigy modeline göre 5g daha fazla, yani toplam 30g, hızlanma değerine sahip. Bunlar dışında tamamen aynılar. Ha bir de Prodigy modelindeki RGB bölge sayısı 1 iken, Lightsync modelinde bunu 3'e çıkarmışlar.
Reddit üzerinde revize switchlerde bile 3 ay gibi sürelerde çift tıklamalar başladığı muhabbeti vardı.
 

Geri
Yukarı