G102 vs Harpoon vs Rival 100 inceleme

Sensörleri normal bir insan ayırt edemeyebilir. Karşılaştırma güzel olmuş aynı fiyat bandındaki ürünlerde ele oturması önem veriyorum. Corsair Harpoon RGB ile Logitech G102 arasında kaldım seçimi Corsair yaptım ve mutluyum çünkü Logitech G102 mağazada denediğim zaman hiç elime oturmamıştı.

Kafam karıştı. Biriniz G102 en iyi sensöre sahip vs. diyor, diğeri Rival 100 QcK Pad (Bende de QcK Pad var bu arada) üzerinde muhteşem, erime falan da olmuyor diyor, diğeri Corsair Harpoon RGB dışında bir şey alma diyor. Arkadaşlar cidden kafam karıştı napacağım ya?

Hero sensörü Mercury'e güvenilmediği için mi çıkarıldı gerçekten böyle mi sanıyorsunuz? Hero 3360 veya 66'nın Logitech tarafından kendince modifiye edilmiş hali G603 için çıkarıldı spesifik olarak. Amacı pil ömrü başka bir şey değil. Konuya gelirsek G102 sensör kalitesi olarak aralarında en iyisidir bunu tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Öncelikle, fare alınırken o kadar para veriliyorsa eğer iki şeye bakılır. Ergonomi ve sensör kalitesi. Nice çöp fareler var ki 300 lira

Elimde Rival 100 de var ve bir müddet kullanmıştım. Kesinlikle çok stabil fare.

Harpoon'u kaale bile almıyorum, verilen paraya yazık.

Ama G102 gerçekten iyi bir fare. Aralarında en alınası ve en iyisi. Mercury sensör, 3310 ile çok kıyaslanan ve farelerden anlayan herkes tarafından daha iyi olarak kabul edilen sensör. Bunun üstüne, klasik alışılagelmiş tasarım ve uygun fiyatı ile kesinlikle o fiyata alınacak en iyi ürün.

Hatta bütçeniz yüksek ise 2-3 tane alın, bozuldukça kullanırsınız

Mousepad'i tatışmam bile, Steelseries QcK olsun yeter bana

Daha üst segmente oynadığı anlamına geliyor işte. G102 ile aynı kasayı kullanan G Pro'da diğer üst seviye fareleriyle aynı sensörü kullanan PMW 3366 kullandıktan sonra o seviyede PixArt'a rakip olabilecek "Hero"yu ürettiler. Aynı şeyi farklı kelimelerle anlatmışız, hangi kısımda bana katılmadığınızı anlayamadım?

Harpoon benim için öyledir. Hakaret amacı gütmedim yorumda.

Elinize oturduysa mutluysanız güle güle kullanın.

Stabil bir mouse derken acaba ne kastettiniz tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…