Logitech G102 Prodigy Mouse İnceleme

Sanalmarketim.com'dan mousepad ile birlikte 152 TL'ye ( +kargo ) aldım. Pazar günü ürünü sipariş etmiştim, Çarşamba sabahı elime ulaştı. Önce Mouse'den bahsediyim. Kutu içeriğinde mouse ve kullanma klavuzu var. Logitech G Pro dış görünüş olarak tek farkı kablosunun örgülü olmaması. G100S'e benziyor şekil olarak. Sensörü 200-6000 Dpi arasında çalışıyor. 50'şer arttırılabiliyor. Yanda iki adet proglamlanabilir tuşu var. RGB ışıklandırmaya sahip. Mousepad, Logitech'in ürünlerle bedava verdiği mousepad, OEM olarak geçiyor. Bir kutuda gelmedi, 30x40 cm ölçülerinde. Merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

1.png
2.png
20170201_130026.jpg
20170201_130457.jpg
20170201_130716.jpg
20170201_131546.jpg
20170201_131722.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mert destekten başa birini istedim ve verdiler.

Sonra ürünü geri göndermemi istediler. Bende gönderemeyeceğimi, yeni ürün veya Türkiye'de işlem talep ettim. Onlar da çözüldü olarak kapattılar, hesabımı sildiler.

Sizin ürünü geri istemediler sanırım. Neden acaba?

@Mert destekten başa birini istedim ve verdiler.

Sonra ürünü geri göndermemi istediler. Bende gönderemeyeceğimi, yeni ürün veya Türkiye'de işlem talep ettim. Onlar da çözüldü olarak kapattılar, hesabımı sildiler.

Sizin ürünü geri istemediler sanırım. Neden acaba?

Geri istediler, PTT ile ucuza amele posta yolladım.

Ürünü yollamadan nasıl yenisini yollamalarını bekliyorsunuz?

Geri istediler, PTT ile ucuza amele posta yolladım.

Ürünü yollamadan nasıl yenisini yollamalarını bekliyorsunuz?
Ürünü yollamadan olmayacağını ben de biliyorum. Fakat 18 yaşından küçüğüm, ve bundan önce bir RMA da daha ürün yolladım. Yenisi gelene kadar ağzımdan burnumdan geldi.

Ben onlara, Teknosa üzerinden halledebilirmiyiz diye sordum. Ayrıca zaten kulaklığım var, olmasaydı yollardım. :)

Ürünü yollamadan olmayacağını ben de biliyorum. Fakat 18 yaşından küçüğüm, ve bundan önce bir RMA da daha ürün yolladım. Yenisi gelene kadar ağzımdan burnumdan geldi.

Ben onlara, Teknosa üzerinden halledebilirmiyiz diye sordum. Ayrıca zaten kulaklığım var, olmasaydı yollardım. :)

Ürünün Türkiye'de garantisi varsa oradan da halledebilirsiniz.

Öte yandan RMA sürecinin yaş sınırı yok. Gümrükte vs. 18 yaşından küçüksünüz diye sorun yaratmazlar. Tüm işleri kendiniz halledeceksiniz.

Ürünün Türkiye'de garantisi varsa oradan da halledebilirsiniz.

Öte yandan RMA sürecinin yaş sınırı yok. Gümrükte vs. 18 yaşından küçüksünüz diye sorun yaratmazlar. Tüm işleri kendiniz halledeceksiniz.
Amenna, 18 yaşında olmakta sıkıntı yok. Fakat araya baba faktörü girince sıkıntı oluyor.

Neyse, teşekkür ederim. :)

İnsanları hemen kestirip atmayı ne çok seviyormuşsunuz yahu. Firmaya kalitesiz diyorsunuz biz 5 sene kullandık bozulmadı deyince siz bozuluyorsunuz. Yazmış olduğum mesaj da nötre yakın bir mesajdı. İnsanları anlamak ne zor bir şeymiş... :penguen:

Konuyu hortlatıyorum ancak logitech kullanıcısı olduğum için görüşümü yazmak istedim.Kadıköyden 2012 haziranda G35 aldım 5.senesi ne kırılma ne sesde bir sorun var ha süngerleri soyuldu doğruya doğru ama başka hiçbir sıkıntım yok herkesin düşüncesine sonsuz saygım var ancak şimdiye kadar ben logitech kulaklığımı kırmayı beceremedim kulaklık başlıkları aaa acaba kaç derece dönüyor deyipde zorlamadım herneyse bunun dışında lise 2 de G300 mouse aldım.Şuanda üniversite 3.sınıfdayım ve hala daha kullanıyorum.2017 ocak ayında G213 prodigy klavye aldım şuanda bir sıkıntı yok alalı çok olmadıgı için klavye hakkında birşey söyleyemicem ancak gayette memnunum.Fabrika çıkışlı ürünlerde hatalar olabilir ki bu tüm firmalar için geçerli örnek vereyim.Ekran kartı ile ekipman farklı ancak konu aynı 2016 ağustosda msi r7 360 aldım çalışmadı meğerse ne çıksın fabrika çıkışlı bozuk yenisi verildi vesayira ama gidipde msi çöp bitmiş boş demiyorum çünkü biliyorum ki çok kaliteli bir firma 1000 üründen birinde bir sorun olmuş oda bana gelmiş dedim.İleriki tercihlerimide logitechden yana kullınıcam ve herkese tavsiyede ederim . :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı