G102 vs Harpoon vs Rival 100 inceleme

Stabil bir mouse derken acaba ne kastettiniz tam olarak?

1:1 tracking konusunda başarılı. FPS oyunları için çok önemlidir. Zaten bu yüzden optik fare kullanır FPS oyuncuları. Çoğu bu segment fareler eskiden örneğin 10 cm sola kayınca ekranda 100 piksel gidiyorsa, sağa 10 cm kayında 104 piksel giderdi. Ama artık firmalar bu fiyat segmentinde daha kaliteli işler yapmaya başladı. Rival 100, bunun ilk örneklerinden.
 
Dün yeter artık kafa yoramayacağım diye Rival 100 aldım. İyi mi kötü mü etmişim bilemiyorum ama iş görür mü görür yani dimi? Siz burada bahsetmeseniz sensörlerle alakam bile olmazdı. Beyse QcK Pad üzerinde sağlam günler beni bekliyor olur umarım.
 
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız umarım. Bir ürün tercihinde bulunurken birden çok faktör işin içindedir. Bilgisayar toplarken de benzer durum söz konusudur. Bu fiyatta olan tüm ürünler keyfine oyun oynayan kişileri fazlasıyla tatmin edecektir.
 
Ben de tam bu 3 fare arasında kalmıştım üçünden birini alacağım ama çok kararsızım, profesyonel bir oyuncu değilim ama yine de tercihi iyi yapmak istiyorum. Elim biraz büyüktür palm tutuşlu fare daha uygun düşer ama claw da olabilir. 3 fare de 109-110 lira fiyat aralığına sahip, sensörler birbirine oldukça yakın ama siz G102'nin sensörüne daha iyi demişsiniz, tutuşları hiç bilmiyorum deneme şansım olmadı, ne önerirsiniz? Bu arada mouse pad'siz oynuyorum ve oynadığım oyun LoL, ileride CS:GO oynamayı da düşünüyorum hangi fare daha uygun düşer bilemedim.
 
Öncelikle mouse pad bana kalırsa cidden önemli. Ve G102'inin faresi teknik olarak veya her açından daha iyi olabilir ancak benim gibi bir oyuncusunuz, yani aşırı profesyonel değil sadece oynuyorsunuz. Bence elinize hangisi daha rahat gelirse onu alın çünkü sensör farkını o kadar da fazla hissetmeyeceğinizi düşünüyorum. Bir de Rival 100'de DPI/CPI ayarı 250-500-1000-1250-1500-1750-2000-4000 var sadece.
 
Şimdiye kadar hiç mouse pad kullanmadım öneriniz var mı ucuz olacak şekilde? Bir ara yorumda görmüştüm Steelseries QcK+ kullanıyorlarmış arkadaşlar lakin fiyatına baktığımda 89 TL olarak gördüm o yüzden almak istemedim. Evet dediğiniz gibi profesyonel bir oyuncu olmadığım için sensör farkını vs hissetmeyeceğim. Elime hangisi daha iyi oturur diye denemek isterdim ama ürünü internet üzerinden sipariş vereceğim daha doğrusu verdim, G102 Prodigy aldım umarım elime güzel oturur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…