Buda aklımdaydı fakat bir önceki konumda K55 ile Apex 150 önerilmişti bende bunu alıcağım büyük ihtimalCooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Fiyatı
Bu indirimli fiyata bu ürünü bir daha çok zor bulursun. 7 aya yakındır kullanıyorum. Ve çok memnunum. Alta incelemeleri bıraktım. Tavsiyem böyle uygun bir fiyata bulmuşken kaçırma. Yani hiç düşünmene gerek yok.
Cooler Master Masterkeys Lite L İncelemesi
Rahat mı klavye peki birde bileği ağrıtıyor mu?Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Fiyatı
Bu indirimli fiyata bu ürünü bir daha çok zor bulursun. 7 aya yakındır kullanıyorum. Ve çok memnunum. Alta incelemeleri bıraktım. Tavsiyem böyle uygun bir fiyata bulmuşken kaçırma. Yani hiç düşünmene gerek yok.
Buda aklımdaydı fakat bir önceki konumda K55 ile Apex 150 önerilmişti bende bunu alıcağım büyük ihtimal
Alıcağım klavye belli oldu teşekkürlerHiç düşünmene gerek yok deme sebebim 7 ay önce klavyeyi alırken hepsini araştırdım ben zaten.Klavyeyi kullananların yorumlarını, klavyelerin özelliklerini ve kullanıcı incelemelerini çok fazla detaylıca inceleyip, araştırdığım için bunu sana rahatlıkla şu an sanki klavye almayı düşünen sen değil de, ben alıyormuşum gibi düşünerek söylüyorum. Hele ki böyle bir fiyata gözün kapalı, hatta şu an satın almış olman bile gerekiyor.
Klavye çok rahat ek bilek desteği alıp kullanabilirsin. Uygun fiyata kaliteli bilek destekleri satılıyor. İlk defa böyle kalitede bir klavye kullanıyorum. Gerçekten verdiğim paranın hakkını sonuna kadar hakeden bir klavye.
Alta paylaştığım linkten bilek desteği modellerine bakabilirsin.
Klavye Bilek Desteği - n11.com
Alıcağım klavye belli oldu teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.