G29 alınır mı?

Bu yuzden 2. el alinip sikilinca ayni paraya tekrar satilabilir.

Ben aldığımda 2800 liraydı sonra geçenlerde vites aldım 2K oda resmen bir bakıma vitesin fiyatıyla direksiyonun fiyatını aynı almışım :)
 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Alıcağım gibi duruyor bayadır istediğim bir şey zaten. En kötü satarım 2. el. 2. el al o zaman direk diyeceksiniz ama ben onun ıvırıyla zıvırıyla oynamak istemiyorum sıfır alayım kafam rahat olsun.
 
Oncelikle T150 hibrit sistem, ikinci olarak kayisli sistemde disli siyirmasi tarzi bir olay olmayacagi icin kesinlikle ama kesinlikle daha uzun omurlu. T150 icin bunu kismen kabul edebiliriz yani.

FFB konusunda T150 net daha iyi, pedal konusunda haklisiniz duz T150'nin pedal sistemi malzeme acisindan geride kalıyor.

2. el tarafi cok daha mantikli 7 civarina RS vardi onun pedal aksami G29'dan iyi paranizda cebinizde kalir veya ustune shifter alabilirsiniz.
Doğrudur, sizin kadar bilgi sahibi değilim bu konuda açıkcası. G27'ler G25'ler hala kullanıldığı için ve daha uzun ömürlü olabilir gibi bir mantık kullanmıştım, düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
 
Hocam yanda param var zaten bu para ekstra ve havadan geldiği için harcamak istiyorum zaten uzun vadede suanlık almak istediğim birşey yok. Kullanıcısıysanız biraz bilgi verebilir misiniz?
Ben kullanmadim arkadasim kullandi, bende almayi dusunuyordum bir donem, eskiden alinirdi ama su an fiyatina degmedigini soyluyor. Urun asla kotu degil ama fiyatinin karsiligini verir mi onu bilemiyorum.
 
Yılların G27 kullanıcısı olarak beklentinize göre değişir. Ancak bütçeniz müsaitse kayışlı sistem tercih edin derim.
G27'nin ki muhtemelen G29'da da böyledir, orta bölgesinde tam bir sertlik yok. Aşağı yukarı 20-25 derecelik bir açıda direksiyonda hiç bir sertlik yok. Yarış oyunu oynuyorsanız çok rahatsız etmiyor ama ETS2 oynarken aracı yolda düz götürmek zorlaşıyor. Bir de ortaya yakın yerlerdeyken Feedback esnasında dişli sıyırma hissine benzer böyle kıtır kıtır atlama şeklinde bir his oluyor. Bu da sürüşü baltalıyor açıkçası. Belki setin yaşı ile alakalıdır ben 2012'de almıştım.
Eğer bu iki detay sorun olmayacaksa setin geri kalanı gayet güzeldir. Vitesleri olsun pedalları olsun, pedalların hissi olsun ve hatta pedallara ufak müdahalelerle yapılabilecekler olsun gayet iyidir.
Ha ama bana kalırsa bütçe artırarak ya da 2. ele yönelerek kayışlı bir direksiyon seti alınmalı. Manuel vites yarış oyunlarında kullanımı zor ve genelde zaman kaybettiren bir şey. Keyif meselesi tabii ama bugün direksiyon seti alacak olsam vites yerine kayışlı sistem tercihinde bulunurdum.

Ayrıca düzenleme yapamadığım için ek yapıyorum;
Direksiyon setini kuracak düzgün bir stant, sağlam ve geniş bir masa ya da benzeri şartlar yoksa direksiyon seti almamanız ya da bu şartları sağlamanız daha iyi olur. Yoksa inanın keyif vermiyor, ya sert bir frende pedal altınızdan kayıyor, ya sert bir direksiyon kontrasında masa sallanıyor vb.
Şu anda G27 kutusunda duruyor ve ben yarış oyunlarını gamepad ile oynuyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı