G29 vs T300 RS GT

Hocam o pedallar kötü derseniz bana alın ben kullanayım :D T300RS GT pedalları hiç hoşuma gitmiyor açıkçası kendim kullanıyorum. Pedal sıralamasında da moza r5>G29>T300 diye gidiyor. Cünkü hem plastik hem potansiyometresi G29'dan daha düşük. Arasındaki en iyi pedlaı olan yine moza r5. ve T300 4 nm tork üretirken moza R5 5.5 nm üretiyor. Dediğim gibi aralarında dağlar kadar fark var. 33bin TL'ye debriyajı ile birlikte alabilirsiniz moza R5'i.

Peki nm olayı ne oluyor ne olayı var bir de çarklı sistem kayışlı sistem falan var moza r5inki ne nasıl bir sistem. Moza r5'in pedalları fotoğraftan bakınca sanki taş gibi gözüktüğü için öyle dedim bir de uzun olması yer sorunu çıkarır belki diye.

Peki nm olayı ne oluyor ne olayı var bir de çarklı sistem kayışlı sistem falan var moza r5inki ne nasıl bir sistem. Moza R5'in pedalları fotoğraftan bakınca sanki taş gibi gözüktüğü için öyle dedim bir de uzun olması yer sorunu çıkarır belki diye.

Moza 5inki Direct Drive diye geçiyor direkt içerisindeki motorlar ile çalışıyor. Yani ikisini de sollayıp geçecek güçte. Nm ise onun hızı oluyor. Force feedback dediğimiz geri tepmenin gücünü nm ile ölçüyorsun.

Uzun olması sorun olmaz ki uzunluğunu da ayarlayabiliyorsunuz.

Moza 5inki Direct Drive diye geçiyor direkt içerisindeki motorlar ile çalışıyor. Yani ikisini de sollayıp geçecek güçte. Nm ise onun hızı oluyor. Force feedback dediğimiz geri tepmenin gücünü nm ile ölçüyorsun.

Uzun olması sorun olmaz ki uzunluğunu da ayarlayabiliyorsunuz.

Çok iyiymiş teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı