G300s vs A4 Tech XL vs Rival 110

Sana 3 yıl G300S kullanmış biri olarak diyeceğim şudur ki, yumuşak kullanırsan ve makro kullanmayı seviyorsan düşünmeden al. Ancak sol ve sağ tık (özellikle en çok kullanılan taraf olduğu için sol tık) zamanla gevşiyor lâkin korkmana gerek yok kaba kullanmaz isen 2 yıl sonra olur ben yeni bir tane aldım eskidiği için harika bir mouse kesinlikle bu arada kesinlikle mouse pad hediyeli olanı al. Gayet kaliteli.
Sana 3 yıl G300S kullanmış biri olarak diyeceğim şudur ki, yumuşak kullanırsan ve makro kullanmayı seviyorsan düşünmeden al. Ancak sol ve sağ tık (özellikle en çok kullanılan taraf olduğu için sol tık) zamanla gevşiyor lâkin korkmana gerek yok kaba kullanmaz isen 2 yıl sonra olur ben yeni bir tane aldım eskidiği için harika bir mouse kesinlikle bu arada kesinlikle mouse pad hediyeli olanı al. Gayet kaliteli.

Altıncı kez G300s kullandım, sürekli almamdaki neden mouse'un üstündeki tuşlar işime yaradığı için. G300s çabuk bozulan bir fare, bana en fazla 6-8 ay dayanabildi bu ürün. 8 ay sonra tuşlar basmamaya başlıyor, çift tıklıyor vs.

Sonunda Logitech G502'ye geçtim. Bu ürün 2 sene işimi görmezse bir daha Logitech ürünü almayacağım.

Son düzenleme:
Merhabalar. Şu üç ürünede bakabilirsin:
  • Everest Rampage Shine
  • Everest Rampage Centaur
  • Gamepower Bane
Hepsinin arasından favorilerim Bane ve Rival 110. Bence Rival 110. Az önce yanlış okumuşum Rival 100 sandım pardon.

Everest Rampage serisi elime uymuyor. Almıştım bir tane rezalet. Ama şu an Everest SM-245D kullanıyorum mesela. Rampage'den bin kat daha iyiydi. Gayet memnunum Fortnite oynarken. Everest Rampage Centaur'da elime olur mu bilmiyorum. ellerim küçük biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında buraya yazmadım ama corsair harpoon da çok güzel. Buradaki mauselar da güzel ama 3. bir makro tuşu lazım bana. burada yazılanlar dışında bildiğiniz var mı. En az bunlar kadar kaliteli olsun. g300s te makroları kullanabiliyor musunuz mesela. İki tuşa da işaret parmağıyla basıp ateş etmek sıkıntı olmuyor mu. Ya da fortnite oynarken zaman ev yapmamı zorlaştırmaz mı g300s. Kullananlar bir cevap verebilir mi? teşekkürler

Hocam sol tarafta 3 makro tuşu olması şart mı? Pahalı olarak bahsettiğiniz ürünleri tahmin edebiliyorum. Burada size tavsiye verecek olsam Razer derim. Herkes gelip de ürünlerin çok pahalı olduğunu söyleyecek. Şuan ülkemizin bulunduğu mevcut ekonomi durumundan kaynaklı bir sorun. Sadece teknolojik ürünler değil ithal ettiğimiz bir meyve bile gerektiğinden fazla pahalı.

Ben de Razer ürün kullanmadan önce tereddütteydim. Gerçekten acaba verdiğiniz parayı hakkediyor mu diye tereddüt ediyorsunuz. Malum insan parasına değer veriyor. Herkes parayı kolay elde edemiyor, çalışıyor çabalıyor. Ancak gerçekten Razer ürünlerine geçtikten sonra gönlüm rahat oldu. 750 TL gibi bir fiyata 7.1 kulaklığını aldım. Büyük tereddüt ederek almıştım ancak şuana kadar HyperX Cloudlardan tutun birçok ünlü ürünün ses kalitesinden daha kaliteli daha açık bir ses sistemine sahip bu kulaklıklar.

Çeşitli lüks internet kafelerde de Klavye ve Mouselarını deneme imkanını buldum. Özellikle rakipsiz bir şekilde 450 IPS Lazer tarama yapabilen Razer DeathAdder Elite beni benden aldı. 16.000 DPI'ya kadar hassasiyete izin vermekte. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Kesinlikle biraz daha bekleyip, para biriktirip almaya değecek bir ürün. Pişman etmeyecek bir ürün. Mutlaka bulunduğunuz ilde yüksek ekipmanlı internet kafeler vardır yada çeşitli oyun fuarlarına giderek standlar üzerinden deneme fırsatı bulabilirsiniz bu ürünü. Kesinlikle tavsiyemdir.

Everest Rampage serisi elime uymuyor. Almıştım bir tane rezalet. Ama şu an Everest SM-245D kullanıyorum mesela. Rampageden bin kat daha iyiydi. Gayet memnunum fortnite oynarken. Everest Rampage Centaur da elime olur mu bilmiyorum. ellerim küçük biraz.
Aslında beni aydınlattın biraz. Ellerinin küçük olması rival serisini kullanmanı etkileyebilir. Bence g300s alabilirsin ama aklımda soru işareti kalmasın diyorsan bence kesinlikle Gamepower Bane al.
Hem uygun fiyatlı hem de kendi uygulamasından kontrol edilebiliyor ve çok kaliteli:)

Aslında beni aydınlattın biraz. Ellerinin küçük olması rival serisini kullanmanı etkileyebilir. Bence g300s alabilirsin ama aklımda soru işareti kalmasın diyorsan bence kesinlikle Gamepower Bane al.
Hem uygun fiyatlı hem de kendi uygulamasından kontrol edilebiliyor ve çok kaliteli:)

Gamepower Bane, bunu ilk defa duydum aslında. Ama Steelseries'ı çok severim. Rival 110 çok büyük değil. elime olur bence.
Altıncı kez G300s kullandım, sürekli almamdaki neden mouse'un üstündeki tuşlar işime yaradığı için. G300s çabuk bozulan bir fare, bana en fazla 6-8 ay dayanabildi bu ürün. 8 ay sonra tuşlar basmamaya başlıyor, çift tıklıyor vs.

Sonunda Logitech G502'ye geçtim. Bu ürün 2 sene işimi görmezse bir daha Logitech ürünü almayacağım.

G300s'in tuşlarının hemen gevşediğinden bahsetmişsiniz. işaret parmağımla basacağım için pek yumuşak bir kullanım olmayacak herhalde. bir de özellikle Fortnite için kullanacağım. ani ateş altında şu an 2 3 kat birden çıkabiliyorum ama yaptığım şeyleri düzeltirken elim ayağıma karışıyor. 3. makro tuş edit tuşu için.

Hocam sol tarafta 3 makro tuşu olması şart mı? Pahalı olarak bahsettiğiniz ürünleri tahmin edebiliyorum. Burada size tavsiye verecek olsam Razer derim. Herkes gelip de ürünlerin çok pahalı olduğunu söyleyecek. Şuan ülkemizin bulunduğu mevcut ekonomi durumundan kaynaklı bir sorun. Sadece teknolojik ürünler değil ithal ettiğimiz bir meyve bile gerektiğinden fazla pahalı.

Ben de Razer ürün kullanmadan önce tereddütteydim. Gerçekten acaba verdiğiniz parayı hakkediyor mu diye tereddüt ediyorsunuz. Malum insan parasına değer veriyor. Herkes parayı kolay elde edemiyor, çalışıyor çabalıyor. Ancak gerçekten Razer ürünlerine geçtikten sonra gönlüm rahat oldu. 750 TL gibi bir fiyata 7.1 kulaklığını aldım. Büyük tereddüt ederek almıştım ancak şuana kadar HyperX Cloudlar'dan tutun birçok ünlü ürünün ses kalitesinden daha kaliteli daha açık bir ses sistemine sahip bu kulaklıklar.

Çeşitli lüks internet kafelerde de Klavye ve Mouselarını deneme imkanını buldum. Özellikle rakipsiz bir şekilde 450 IPS Lazer tarama yapabilen Razer DeathAdder Elite beni benden aldı. 16.000 DPI'ya kadar hassasiyete izin vermekte. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Kesinlikle biraz daha bekleyip, para biriktirip almaya değecek bir ürün. Pişman etmeyecek bir ürün. Mutlaka bulunduğunuz ilde yüksek ekipmanlı internet kafeler vardır yada çeşitli oyun fuarlarına giderek standlar üzerinden deneme fırsatı bulabilirsiniz bu ürünü. Kesinlikle tavsiyemdir.

Tara kazanmak zordur doğru söylüyorsun ama benimki biraz daha farklı. çok profesyonel değilim o yüzden detayları çok hissetmiyorum. mesela kulaklık Steelseries Siberia 100. son derece memnunum hissiyatı, rahatlığı falan hoşuma gidiyor. ama bir mouselar öyle değil hemen bozulabiliyorlarlar. iki sene sonra tekrar 400 TL vereceksem bir mousea bu bana koyar. O yüzden en iyisi F/P almak. Performansı mükemmel diye bir ton fiyat vermek istemiyorum. Çok iyi olsun ama beni de şımartmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
para kazanmak zordur doğru söylüyorsun ama benimki biraz daha farklı. çok profesyonel değilim o yüzden detayları çok hissetmiyorum. mesela kulaklık steelseries siberia 100. son derece memnunum hissiyatı, rahatlığı falan hoşuma gidiyor. ama bir mauselar öyle değil hemen bozulabiliyorlarlar. iki sene sonra tekrar 400tl vereceksem bir mause a bu bana koyar. o yüzden en iyisi f/p almak. performansı mükemmel diye bir ton fiyat vermek istemiyorum. çok iyi olsun ama beni de şımartmasın.)

Hocam dediğim gibi sizin kendi kararınız. Steelseries ürünlerinin sizi 2 sene idare edebileceğini düşünüyorsanız alabilirsiniz tabii :D

G300S mouspad hediyesiyle çok daha kaliteli ve iyi.
Şuan elimde G300S ve mouse padi var 2 aya kalmaz yıpranır mousenin sağ ve sol tıklama şeyleri fps oynuyorsan içeri göçer moba da daha az göçer bime Steel series'in Rival 110'u gelecekti sanırım gülme ciddiyim al bence 140TL ve G102 Prodigy de alabilirsin G300s ele küçük geliyor simetrik ve tam oturmuyor elime steam : hatake kakashi sorabilirsin sormak istediklerini Aliexpress de 120 TL ye razer deathadder görmüştüm donanım arşivi videosunu çekmişti izleyebilirsin hatta onu da bi düşün derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı